|

Daca beau energizante si ceai verde care are cofeina in el are ceva? Vreau energie ca eu lucrez 10-11 ore pe zi pe o singura pauza de 30 min

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce job ai?
Pana si aia de pe santier au o ora pauza.
Cat crezi ca o sa rezisti cu energizante? Iti dai organismul peste cap...

| a răspuns:

Are.

| a răspuns:

Îmi bubuie inima numai din cauză că am citit energizante și ceai verde în aceeași propoziție. Eu zic să te prețuiești mai mult și să nu mai muncești ca o slugă. Măcar ești plătită bine de înduri așa ceva?

| a răspuns:

Mama. misto lucru. Macar spune-mi ca esti platita bine rolling on the floor

| a răspuns:

Eu lucrez cate 14-15 ore si n-am nevoie de nici un fel de energie, iar mediul in care o fac e unul foarte stresant.
Consumand energizante doar te distrugi mai mult.

| a răspuns:

Nu e vorba de patron si nu e vorba nici de bani. Banii sunt pe masura, ideea in sine e ceea ce faci pentru tine in primul rand. Benefic din punct de vedere al sanatatii nu este pentru toata lumea sa lucreze atat, dar fiecare isi imparte treburile asa cum vrea si cum crede ca-i este mai bine.

| a răspuns:

Cu porcăriile alea de energizante ai să te distrugi. Nu te baza pe cofeină ca să ai energie, ea mai rău îți scade energia. Mănâncă bine și dormi suficient. Cam asta e cel mai sigur.

| a răspuns:

Energizantele elimina-le din ecuatie! Ceaiul verde este ok dar nu indeajuns de potent in aceasta forma. L-teanina este extractul din ceai verde care iti aduce efectul acestuia la un nivel concentrat in primul rand de calmare si de imbunatatire a functiilor creierului!
Pana aici toate bune, acum vine partea interesanta! Daca doresti sa fii in alerta maxima atat pe partea de atentie si capacitate cognitiva cat si de a rezista oboselii minim 14 ore atunci combina L-teanina cu Modalert ( modafinil). Combinatia aceasta te ajuta sa fii in forma maxima, efectele sunt vizibile si le simti pe propra piele! Eu le folosesc cand stiu ca am o zi incarcata in cantitate dubla, apoi merg pe 100g L-teanina - 200g Modalert.

Citeste mai multe pe https://nootropiceromania.com/

| a răspuns:

Acum poate nu simți nimic, dar e posibil că după ceva timp de la prea multa cafeina sa te imbolnavesti la ficat.Incearca sa bei mai puține energizante, cel puțin! Sper că te-am ajutat!