|

Daca decid de la 34 - 35 de ani sa lucrez numai noaptea si sa dorm 8h pe timp de zi, am sanse sa traiesc pana la 60 de ani? Multi oameni care lucreaza noaptea se imbolnavesc de cancer, inima sau diabet.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Din cate stiu eu, timpul ideal petrecut dormind este de 8 ore mai ales la adulti. Daca dormi 8 ore este bine, numai ca trebuie sa va simtiti si energic dupa ce va treziti si noaptea nu sa fiti obosit

16 răspunsuri:
| a răspuns:

N-are nicio treaba, atata timp cat te odihnesti suficient, mananci sanatos si nu esti sedentar, vei fi bine. Organismul tau se va adapta. Vezi sa dormi alea 8 ore pe zi, de preferat dintr-o data, nu in mai multe reprize.

| explică (pentru aXy99):

Serviciul consista in stat pe scaun, vreo 2-1h pe zi fac sport / bicicleta si/sau mers pe banda rulanta cand vremea nu permite. Alimentatia nu stiu cam proasta pentru ca nu ma pricep la gatit. Doar daca platesc un bucatar sa imi gateasca pe saptamana 2 feluri de mancare da merge.

| a răspuns (pentru mgtow):

Nu trebuie sa-ti faci mancaruri sofisticate, ideea e sa nu mananci toata ziua fast-food, mancaruri profite, sa bei sucuri, sa consumi dulciuri, carne grasa (exceptie fac unele tipuri de peste) etc.

| a răspuns:

Mulți oameni lucrează de noapte și nu au nimic, important e să dormi acele 8 ore.

| a răspuns:

Daca ora oficiala de vara crează probleme de sănătate, macar ca se decalează programul doar cu 1 ora. Dar sa muncești numai de noaptea? Îți spun din experienta. Am lucrat 1 an si 2 luni in trei schimburi si frecventam ultimul an de liceu la seral. Eram nevoita sa lucrez doua schimburi de noaptea si unul de dimineața. Dar nu este ok. Noaptea este făcută pentru ca sa dormim si ziua pentru ca sa muncim. Somnul de ziua nu este atât de odihnitor ca cel de noaptea. Iar uneori când ai de rezolvat probleme nici nu mai dormi. Iar sănătatea își spune cuvântul. Mai ales psihicul.

| a răspuns:

Celor mici nu le ajunge 8 ore de somn, celor mari depinde. Dacă iubesc somnul nu le ajunge nici întreaga zi.
Eu am decis sa dorm mai puțin și sa fac mai multe lucruri în cele 24 de ore ale unei zile.
Somnul este o preinchipure a morții. Eu zic că e o prostie sa iubești somnul, asta doar dacă nu ești într-o perioada foarte grea din viata ta și pur și simplu nu ai și nu poți face nimic.

https://www.noobz.ro/......oar-4-ore/

Sunt multe de descoperit în scurta noastră călătorie în această lume. Un om trăiește în medie 27.375 de zile, asta însemnând 75 de ani aproximativ fără anii bisecti.
Deci nu vreau sa spun ca irosim mai mult de jumătate din viata cu nimicuri ca probabil cei mai mulți ar râde. Sa continui totuși a arăta un exemplu haios: câteva reclame pe zi, etc.

Mda... e scurta viata omului.

| explică (pentru Anonim15032001):

Pe tine o sa te vad in tara si facem vlog cu gopro o sa fie misto. Esti un om bun, dar toate la timpul lor

| a răspuns (pentru mgtow):

De ce ma numești bun?

rolling on the floor


Chiar asa, Isus care era Fiu de Dumnezeu nu se credea bun, ma gândesc ce nobil era!
Omul este rău și vrea să fie aclamat. Eu vreau sa fiu diferit. Pe unde voi trece vreau sa se spună despre mine ca a trecut un fiu de Împărat.

Toate cele bune!

| explică (pentru Anonim15032001):

La ce zici prin TPU se vede ca iti vezi de treaba, de aia

| a răspuns (pentru mgtow):

Ok, mersi mult, apreciez! Te admir și eu.

| a răspuns:

Faci ce vrei, ce vreau sa spun este sa merite banii asemenea program. Nu vei dormi orele alea niciodata, poate cel mult o zi pe saptamana cand vei fi rupta de oboseala vei dormi cam 10/11 ore. Sanatate

| a răspuns:

Tu gandeste-te din alta perspectiva, daca apuci 60 de ani umbrit de singuratate, din lipsa de afectiune e un lucrul mare, inca nu te-a cuprins sentimentul dar o sa il afli cat de curand

| explică (pentru SoareDaniel):

Explicate mai bine, cu singuratatea si greutatiile voi trai toata viata, acum mai vin si zile bune dar intr-adevar nu e asa usor singur. Totul se poate controla in asa fel sa te adaptezi situatiei asta e soarta noastra care ne.o facem noi din cauza altor factori externi

| a răspuns (pentru mgtow):

Nu stiu frate de tine, dar eu deja ma simt pe mine, insomnii, tigari, stres din pricina asta, efectiv imi spune sufletul din mine, hai ba odata ce faci... e groaznic prin ce trec

| a răspuns (pentru mgtow):

E bine de tine, daca te-ai obisnuit cu ideea, dai dovada de tarie de caracter, eu mai sunt si ca zodie RAC, e cumplit ce o sa urmeze pentru mine si efectiv nu pot sa fac nimic in privinta asta, nu ma place nicio fata

| a răspuns:

8 ore pe zi este suficient!