| GamingSoloInRetea a întrebat:

Dacă mai vine o pandemie și mai rea decât covid iar oamenii care nu s-au vaccinat nici de covid și vor refuza cu siguranță și aceste vaccinuri, ce ar trebui sa facem cu ei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
17 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Selecția naturală.

| GamingSoloInRetea explică (pentru mihai69):

Dar pun în pericol ceilalți oameni! Încă sunt mulți care spun ca vaccinurile anti-covid nu au fost bune și au omorât oameni! Portugalia, Franța și Spania au cea mai mare rate a vaccinarii anti covid și a vaccinarii în general și toată lumea e sănătoasă! Chiar și cei care nu au vrut acolo sa se vaccineze anti covid ș-au dat seama acum ca au greșit! La noi oamenii încă mai cred ca vaccinurile sunt rele și omoară oameni! Oamenii chiar nu vad adevărul! Eu cred ca ar trebui introdusa vaccinarea obligatorie

| mihai69 a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Pun în pericol doar alți subteraniști care cred în teoria conspirației.

| GamingSoloInRetea explică (pentru mihai69):

Și dacă noi ne putem îmbolnăvi din cauza lor?

| Xena20 a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Pai daca te-ai vaccinat cum te mai îmbolnăvesti? De ce naiba mai faci vaccinul ăla, nu ca sa te protejeze de boală?

| GamingSoloInRetea explică (pentru Xena20):

Nu înțelegi cum funcționează imunizarea! Trebuie sa se vaccineze toată lumea care poate sa facă vaccinurile! Și dacă vine o pandemie care poate omori 60% din populația omenirii? Nu ar trebui vaccinarea obligatorie in cazul asta?

Ce bine ar fi daca am folosi creierul in loc sa punem botul la tot ce ne baga pe gat autoritățile oricare ar fi alea: guvernul, mass media, popa etc. Un vaccin e făcut să protejeze persoana care îl face, te protejează pe tine, nu pe alții, îl faci pentru tine. Din moment ce ai făcut deja vaccinul care sa te protejeze de boala x nu mai ți-e frica de boala x! Daca l-ai făcut dar tot ți-e frica înseamnă că vaccinul e egal cu 0! E simplu: ți-e frica te vaccinezi, nu ți-e frica nu te vaccinezi e fix pb ta! Daca ai făcut un vaccin sa te protejeze de boala x dar ti-e frica in continuare de cei care nu l-au făcut înseamnă ori că vaccinul ăla e egal cu 0 ori că ai pb mari de logica!

Iar dacă risc să mor ca am refuzat vaccinul x sau tratamentul y e fix treaba mea, nu te privește pe tine! Niciun vaccin sau tratament etc nu poate fi facut împotriva voinței pacientului nici măcar dacă îi salvează viața, tot trebuie sa isi dea acordul!

| gabicoo a răspuns:

Îi numim în funcții pe la patriarhie, mitropoliii, episcopate, protopopiate, parohii.

| Cipi1212 a răspuns:

Pandemiile vin din cauza oamenilor.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Vin si iti dau EU IN PERSOANA boala TIE! Poate asa nu mai faci ragebait pe aici.

| Xena20 a răspuns:

Sa ii împușcați.ce întrebare cretina mai e și asta?! Acelasi tip de aberatii auzeai și în timpul pandemiei de acum câțiva ani, hai sa dam in cap nevaccinaților! Pai vaccinul îl faci că sa te apere de boala, ce te mai interesează ce fac alții? Ce sens mai are vaccinul ăla daca, deși l-ai făcut că sa te protejeze, tot ți-e frica de cei care nu l-au făcut?

| GamingSoloInRetea explică (pentru Xena20):

Doar pentru ca tu nu te-ai vaccinat anti-covid și nu și nu ai considerat vaccinul benefic asta nu înseamnă că ai avut dreptate! Din contra, dacă vine o pandemie noua și mai rea decât a fost covid iar cei ca tine vor refuza în continuare sa se vaccineze ne putem alege cu mii de morți ca în vremea ciumei bubonice din secolul XIV! Trebuie introdusa vaccinarea obligatorie și pedepsirea celor care nu doresc în momentul în care mii de oameni sunt în pericol de moarte din cauza celor care nu doresc sa se imunizeze!

Nu am spus nicaieri daca m-am vaccinat sau nu. Aia mii de oameni care sunt in pericol de moarte pot sa se vaccineze și gata și vor fi în siguranță. Repet, nu te privește pe tine ce alegeri fac alții, nu ai dreptul sa le dai în cap doar că au făcut o alegere diferită de a ta.

| Xena20 a răspuns:

Și cum naiba crezi că protejezi tu părinții sau rudele sau pe alții daca te vaccinezi doar tu? Vaccinul te protejeaza pe tine, nu pe alții!

| KilljoyIdiot a răspuns:

Îi sacrificăm zeilor pentru recolte bogate şi sfințirea omenirii laughing)

| WallzRUp a răspuns:

Ignoră-i, stai la distanță de ei, pentru mine e chiar foarte ușor fiind mizantrop.