|

Daca nu mi-a venit ciclul de două luni e posibil sa nu fiu însărcinată?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Da e posibil

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, este. Totusi, lipsa menstruatiei nu este cauzată doar de sarcini, cauzele pot fi si de natură hormonala. Eu de exemplu nu am avut menstruatie deloc 6 luni dupa ce m-am operat de apendicită. Daca nu te stii cu alte probleme, e foarte posibil sa fie vorba de o sarcina. Idealul ar fi sa mergi la un medic ginecolog, dar e ok pentru inceput sa faci macar un test de sarcina dimineata la prima urina. Eu le recomand pe cele de la barza, cu altele am mai avut probleme. Indiferent de ce rezultat iti da testul, ar trebui sa vizitezi medicul. Daca e pozitiv, pentru o confirmare de sarcina, daca e negativ, pentru a depista posibila problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Doar tu stii cat de activa este viata ta sexuala. Sunt sanse mari sa fi insarcinata, in doua luni ar trebui sa observi cateva schimbari la tine. Ce iti sugerez este sa te duci la un doctor, el iti poate spune sigur

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează