|

De 1 luna de zile mi-a aparut o umflatura in zona spatelui jos aproape de fese.

M-am documentat, pare a fi boala pilonidala

PS: Posibil sa fie ca stau prea mult pe scaun?Se poate scapa de asta fara tratament chirurgical?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, am avut si eu problema asta. Se poate, desi oficial se zice ca nu si e musai sa te tai.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......nt-p322737
Combina asta de mai sus cu o crema cum recomanda ei. Eu am folosit o alta crema cu marul lupului si igienizare atenta a zonei de doua ori pe zi (spalat + sters cu spirt) timp de vreo doua saptamini si am scapat de problema. Daca ai la indemina bitter suedez, poti incepe sa aplici local de doua ori pe zi pana faci rost de marul lupului.

| explică:

Merciii, mentionez ca e destul de imflamat+ un pic incomod.

| a răspuns:

Posibil tumoră(cancer)

| explică (pentru Nume6):

Nu cred, m-am documentat destul de bine, tumora in nici un caz.

| a răspuns (pentru ElKarlos):

Ei, prostii. E infectata, stiu ca poate fi a naibii de incomod. Sa vezi cand curge si mai si ustura... la un moment dat o sa faca poc, cel mai probabil. Ideea e sa incepi sa o tratezi cit mai repede. Pentru a se absorbi, poti incerca si un plasture cu usturoi in zona si tamponari cu iod, daca nu ai cele mentionate mai sus de mine. P.S. Nu te du sa cauti plasturi speciali la farmacie, e suficient sa iei sa tai o felie de usturoi si sa o prinzi cu un leucoplast deasupra zonei respective. Vezi sa fie usturoi romanesc, nu bazaconii de-alea din China, sau daca e sa nu gasesti romanesc, macar sa fie bio.