|

De 2 luni iau pastile pentru chist ovarian. In cat timp poate disparea un chist de 3 cm daca iei pastile?

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

În aceste 2 luni de zile ați mai fost la doctor să vă consulte?
Indiferent de tratamentul luat, pentru orice tip de boală, nu v-a informat doctorul că la 30 de zile calendaristice trebuie să faceți un control medical?
În cele 2 luni chistul putea stagna, evolua sau retrage!
NICIODATĂ un tratament nu este 100% sigur ca rezultat final. Iar, luat timp îndelungat, nu își mai face efectul, devenind o pastilă placebo.
Sănătate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de reactia pe care o va manifesta organismul tau fata de hormoni suplimentari proveniti din pastila AC. Este posibil ca reactia sa fie prompta si in acest caz chistul ovarian poate sa dispara intr-un timp scurt de doar cateva luni, insa exista si posibilitatea ca procesul de ''dizolvare'' a chistului mentionat sa fie indelungat, dar poate exista si situatia in care chiar sa nici NU dispara definitiv. Modul si viteza de Involutie a chistului va fi observat de medicul ginecolog in urma ecografiilor efectiate in viitor. Sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am aceeasi problema de 3 ani, chistul poate sa dispara in 2-3 luni dar poate sa si reapara ca in cazul meu, am luat pastile peste pastile..depinde acum de organismul tau pentru ca e diferit de al meu, poate ai noroc si scapi de el de tot, fa-ti un control ca asa o sa vezi mai bine, noi nu putem sa te ajutam foarte mult.Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cînd am avut această problema și eu am băut undeva o săptamâna și a dispărut! Sper și ție să te ajute, vei observa eliminări de culoare închisă sînge vechi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează