|

De ce in fiecare marti ma simt rau? Adica in toate celelalte zile ale saptamanii sunt bine dispusa dar marti nu am chef de nimic, mi-e somn, sunt suparata si chestii de genul. Si astea se intampla dupa ce vin de la scoala.

( am si mate in particular marti si dorm acolo, nu am energie).Adica eu sunt de obicei foarte energica.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Cred că numai gândul că trebuie să mergi la meditații, după cursuri, te deprimă. Probabil nici nu îți place ceea ce faci, dar accepți, fiindcă n-ai încotro. Nici nu mă mir că se instalează oboseala, atât fizică (lipsa energiei, stări de slăbiciune), cât și mentală (incapacitate de concentrare).
Vorbește cu profesorul și roagă-l să schimbe orele de meditatii in weekend, când ești mai odihnită.

| a răspuns:

Marti 3 ceasuri rele

| a răspuns:

E o simpla stare de spirit laughing)

| a răspuns:

Incearca sa schimbi eticheta zilei de marti din cea mai grea si obositoare, in ziua cu cele mai multe motive de a zambi. Numara motivele pe care le-ai gasit si de cate ori ai zambit, apoi seara, chiar daca obosita zambeste larg pune-te in pat si te vei trezi odihnita intr-o minunata dimineata de miercuri.
La mine merge in fiecare zi. La tine de ce nu ar merge doar marti?

| a răspuns:

Eu cred ca singura ti-ai format o imagine negativa despre ziua de marti findca asa s-a intamplat sa fie in trecut adica mai grea(sau poate ai avut ghinion sau orele de la scoala sunt mai grele) si cumva ti s-a format o reactie automata de indispozitie sau mai bine zis o stare de "molesala" care apare de fiecare data in aceasta zii a saptamanii. Si deci o singura zi din viata ta(o marti din trecut) a afectat toate zilele care vor urma ca fiind aceeasi zi a saptamanii(adica toate zilele de marti care vin).

| a răspuns:

Cred că tu ești în stare să ne dai nouă sfaturi laughing
Întrebarea mea este invers: de ce mă simt bine doar marți, iar în restul zilelor mă simt rău? laughing
De apreciat faptul că îți dorești mai multwinking