| sopranaCadaverica a întrebat:

De ce nu mai am deloc pofta de mancare dupa ce ma intristez foarte tare? (din cauza unei vesti, spre exemplu) Ce se intampla atunci in corp, chimic vorbind?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| KenGi16 a răspuns:

Cred ca e normal, pentru că primirea unei vești rele iti creează un anumit disconfort psihic care te face sa te gândesti doar la problema respectiva. Astfel, apar anumite stări de anxietate. Mi se intampla si mie cand mai aflu ceva ce nu mi convine sa am anumite stări ciudate printre care și lipsa poftei de mâncare. Trebuie să ti controlezi această manifestare, sa vezi daca are rost sa te întristezi sau nu, pentru că tot tie iti faci rau. In concluzie, nu cred ca ar putea fi ceva semn al unei boli, pentru că starea de spirit poate influența multe aspecte din viața unui om