| gladiatoru5000 a întrebat:

De ce trecutul si frustrarile duc la ganduri de inutilitate si depresie majora?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| 70gabriela70 a răspuns:

Eu cred mult in autoeducare si automotivare. Gen cred ca in viata trebuie sa te ridici si singur, pentru ca in principiu suntem singuri pe lume si nimeni nu o sa ne iubeasca daca noi nu o facem mai intai.
E normal sa ai zile proaste si sa te gandesti la chestii precum inutilitatea si depresia, dar nu foarte mult. Trebuie sa te motivezi, sa-ti spui ca esti bun, ca poti mai mult.
Te pup

| Trustmotorcy a răspuns:

Cu cât ai mai multe programe implementate în minte, cu atât este mai greu să te dezveți de ele. Așteptările prea mari conduc dese ori la dezamăgiri, dar cu iertare și iubire poți trece și peste ele. Trebuie să înveți din ce greutate ai, pentru că suferința rezolvă și te va maturiza până în punctul în care vei deveni mai puternic. E un proces dureros, dar se detensionează încet.

Depresia este un lucru greu, ca să scapi de această stare o poți face doar prin discplină foarte puternică. Cu cât mai capabil de efort ești, cu atât mai repede scapi. Este un proces individual, dar în același timp poți fi ajutat. În astfel de cazuri, la care simți că frustrările și frământările din trecut nu îți dau pace e recomandat să apelezi la un psiholog. Dacă nu-ți permiți un psihilog, urmărește-l pe Alexandru Pleșea pe Youtube. Are videoclipuri bazate pe diferite probleme și nevoi umane, care sunt explicate simplu și pe înțelesul nostru.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Alege-ti 2 ținte. Una măreață, cealaltă realistă, ambele strâns legate între ele. Vei avea mintea ocupată/focusata pe obiective, fiecare pas va însemna o reușită. Nu vei mai avea timp de frustrări si tulburări. Pe acest drum, bineînțeles, vor exista si căderi, la fiecare cădere sa te uiti inapoi, de unde ai plecat până în punctul în care ai ajuns, sa iti reamintesti de ce faci asta si sa continui.

| Donsavas a răspuns:

Cand nu esti multumit cu ce ai, devii deseori depresiv.