| celmaitarenume a întrebat:

De ceva timp dupa ce fac treaba mare si ma sterg am observat putin sange pe hartia igienica dar nu am dat importanta. De 2-3 zile parca simt o iritatie, usturime in zona fundului, nu stiu cum sa spun exact. De ce oare patesc asta si ce ar trebui sa fac? Imi e rusine sa ii spun mamei... la farmacie exista ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| laSoledad a răspuns:

Cea mai proasta idee sa-ti fie rusine sa ii spui mamei. Ea are cea mai mare grija de tine. Nu e nimic de care sa te rusinezi. E o problema pe care o au foarte multi oameni la nivel global. Cu cat te duci la doctor si spui despre ea mai rapid, cu atat se poate trata mai usor. Ai intestinul iritat, probabil de la ceva ce ai mancat. Poate sa fie vorba de hemoroizi. Doar doctorul va sti, dupa ce te consulta. Asa ca ia-o pe mama de mana, mergi la medicul de familie sa-ti dea o trimitere la un medic specialist. Daca stai asa fara sa anunti, se va agrava. La problema ta, nu se pot administra medicamente fara consultatie.

| acerr a răspuns:

Maninca fibra. ovaz dar nu cu lapte, lasa l in apa 10 minute, suc de morcov, posibil un pic de hemoroizi

| acerr a răspuns (pentru acerr):

Pruitul,adica durere, mancarime ca si cand ai fi oparit, este bine sa sezi in cada cu apa calduta, nu te mai sterge cu h igenica, folosete ceva moale gen tampoane pentru demachiat

| RollerSkate a răspuns:

Daca esti fata, CICLU FATA MEA

| Blueberry8 a răspuns (pentru RollerSkate):

laughing))))))) ce treaba are una cu alta?