| 0099 a întrebat:

De ceva timp ma tot doare in partea dreapta (zona apendice) dar ma doare din senin si nu tine numai vreo 10 secunde si stomacul, am stari de vome si cand apasa in partea dreapta simt ca un fel de batai dar nu ma tare doare cand apasa si mai am niste senzati ca un fel de chioraituri in acea zona

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Sweetyass a răspuns:

In cel mai rau caz poate fi apendicita... Daca mai simti dureri si in piciorul din acea parte si ai stari de somnolenta( nu te poti ridica din pat) atunci sigur ar putea fi apendicita, dar daca nu simti aceste dureri poate fii doar vreo indigestie. Ar trebui totusi sa mergi la doctor. Operatia de apendicita e foarte usoara daca asta o sa ai.dar sa nu ne pripim..nu poate fii nimic. Sa nu te gandesti la lucruri rele. Du-te la un doctor si totul va fi bine, ai sa vezi. Daca mai ai intrebari..ma gasesti aici..bine?

1 răspuns:
| ριтιкaa a răspuns:

Singura solutie e sa te duci sa-ti faci un ecograf sa vezi ce ai. Sper ca te-am ajutat