| Jus7t a întrebat:

De ceva vreme mă trezesc pe la 2 - 3 și nu mai pot să adorm la loc. E cineva pe aici ce a folosit melatonină o vreme scurtă (să zicem doar 7-10 zile, n-aș vrea să iau mai mult) și apoi i-au dispărut problemele de somn?
Sau a funcționat doar când le-ați luat și apoi când ați renunțat la ele au revenit problemele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Orice supliment are efectele lui negative. Pentru câteva zile, nu se pune.

| batranulintelept77 a răspuns:

Efectele nu sunt permanente, dar dacă pentru alea 7-10 zile reușești să dormi bine, poate vei putea mai ușor să îți creezi o rutină după aceea. Dar nu neapărat. Încearcă să faci sport sau să citești pentru a consuma energie.

| Zuzu1991 a răspuns:

Melatonina nu are nici un efect advers, in afara ca e scumpa
deci poti sa iei cat vrei

| SpiridusulTuca a răspuns:

Trece in cateva zile

| emirfe a răspuns:

După ce vei renunța la administrarea melatoninei vor reveni insomniile. Găsește răspuns de ce te trezești, poate că ești prea obosit sau că nu te-ai obosit suficient pe parcursul zilei. Poate ești stresat din anumite motive și în acest caz va trebui să rezolvi problema care te neliniștește. Când te trezești pune-te si citește ceva, de preferat din carte, s-ar putea să te obosească și poți adormi la loc. Baftă.