|

De doua luni de zile iau memoplus(au efect, retin toate nimicurile, dar asta e mai putin important). As vrea insa sa stiu daca e riscant sa iau cate 2 pe zi(pana acum luam cate una singura). Am citit undeva ca dilata capilarele din creier pentru a fi irigat mai puternic cu sange si ma tem sa nu existe efecte adverse in sensul acesta. Exista vreun risc de accident cerebral?

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Stii tu proverbul ala? Ce e mult strica ce este putin nu este sanatos. Pe prospect scrie 1-2 pe zi, deci poti lua si doua fara probleme, (sigurul efect negativ ar fi ca poate da insomie contine cofeina). Eu ma intreb asa daca i-ti este ok cu una si i-ti merge bine, de ce vrei sa iei 2 pe zi? Nu exista nici un risc de atac cerebral la acest supliment alimentar, nu este medicament ceea ce ai citit tu se referea la niste medicamente vasodilatatoare periferice, nu este cazul aici.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu, nu exista daca nu ai alta afectiune vasculara. medicul care ti l-a prescris a verificat sa fie totul in regula.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai cred ca cel mai corect este sa citesti prospectul:
Mod de administrare 1 capsula de 1 - 3 ori/zi cu minim 1 ora inainte de masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Citeste prospectul, daca acolo scrie sa iei 1 pe zi, atunci ia doar atat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Buna!
Trebuie sa aiba un prospect.
Iei una pe zi, doar atat, orice luat in exces si normal ca va da reactii adverse mai devreme sau mai tarziu.
Sanatate multa si te pup!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează