| ThatOneStrangerFromTheInternet a întrebat:

De doua zile incoace simt ceva bizar in fundul gatului. Nu tusesc, ma simt perfect normal, insa simt ceva similar cu un... gadilat? Sau cel putin prespun, nu gasesc alte cuvinte cu care as putea-o descrie... Ce credeti ca ar putea fi? Ii ceva de care sa ma ingrijorez? Oare o avea de aface cu covid-19? Singurul contact uman avut cu persoane dinafara familiei a avut loc in urma cu probabil 7-8 zile inainte de a-mi aparea aceasta senzatie in gat. Multumesc in avans! V-as fi foarte recunoscator daca v-ati putea da cu parerea!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Sa stii ca nu au disparut racelile normale. Si eu am avut vineri-simbata dureri destul de puternice in git. Mucozitati, temperatura sub 37 - deci no problem, ceva dureri musculare si de cap. Acum mai tusesc un pic, mucii pe terminate, gitul e aproape ca nou, in vreo doua zile o sa fiu fresh. Ai mei cand le-am zis la telefon m-au luat cu bai sa te duci la doctor, vezi sa iei paracetamol, bla-bla-uri de-astea. Nu va mai stresati inutil cu covidu'. Aveti grija de voi si mai bagati chestii care sa va creasca imunitatea (calciu-magneziu-vitamine, usturoi) si totul va fi bine. Sanatate!

| christall a răspuns:

Cele mai comune semne de covid sunt lipsa gustului si a mirosului si febra mare ( peste 38.5).

| Michaeel a răspuns:

Deci zici ca nu ai avut contact uman cu alt cineva din afara familiei de o spatamana? Nu te îngrijora, stai cuminte la locul tău ca și mie mi se mai întâmplă. N-ai covid, și mai vorbește și tu cu oamenii sau fa "contact" cum zici tu ca de asta ai ajuns ca și la cea mai mica senzație în gat deja sa te alarmezi.