| Hahaha42 a întrebat:

De la oboseala gen daca nu ai dormit cat trebuie poti sa ametesti?
Dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Ar putea avea efecte secundare, ba chiar lesin. Epuizeaza organismul, este ceva normal.

| Bondarel99 a răspuns:

Ce raspunsuri pe aici laughing
Nu te imbolnavesti daca intr-o noapte ai dormit 3 ore in loc de 8 sau daca faci o noapte alba. Important e sa nu faci un obicei din asta.
E absurd sa spui ca faci schizofrenie de la lipsa somnului. De unde doamne iarta-ma isi ia Ana Maria informatiile? Nu le trece printr-un filtru inainte sa le posteze aici?
Nu ai cum sa faci schizofrenie de la lipsa somnului. Si nu e nimeni atat de inconstient sa nu doarma deloc o saptamana intreaga sau sa aiba perioade mari de timp in care sa stea treaz astfel incat sa aiba probleme de ordin neurologic.
Astia care fac ture de noapte ce sa mai zica? Traiesc, nu vezi?
Si da, daca nu te odihnesti ca lumea intr-o noapte poti sa ai niste simptome a doua zi, difera de la persoana la persoana. Pe mine ma doare capul sau stomacul si ma ustura ochii cand sunt obosita. La tine poate sa fie ameteala sau alte simptome.

| aXy99 a răspuns (pentru Bondarel99):

"De unde doamne iarta-ma isi ia Ana Maria informatiile?"
rolling on the floor
A spus si lucruri mai absurde. De fapt, asta e chiar aproape normal fata de ce spune de obicei (ca masturbarea orbeste, pudrele proteice sunt steroizi, d-astea rolling on the floor )

| Raven a răspuns:

Absolut. Plus confuzie și o senzație de dedublare, mi se întâmpla asta prin tinerețile mele, când lucram ture de noapte. Eram ca un zombie dimineața laughing

| Annastassia a răspuns:

Bineinteles ca poti.
De la lipsa somnului de noapte poti avea nuai probleme de sanatate, toate incep cu ameteli, dureri de cap, stari de voma, depresie, atacuri de panica, migrene, paranoia, schitofrenie, probleme neurologice grave.

| Sn4k3 a răspuns:

Da, normal ca poti ameti de la oboseala.

| Celcestietot a răspuns:

Posibil să amețești datorită lipsei oxigenării sângelui. Lipsa somnului poate duce la hepatită, diabet, îngrășare, capilarele ochilor sparte, sistemul imunitar slăbit, anemie, poate dubla șansele de a te îmbolnăvi temporal sau permanent și poate dubla și șansa la moarte. De asemenea, lipsa somnului poate duce la hipertensiune arterială. Go to rest browinking!

| InYourMind a răspuns:

Nu trebuie, nu poți, ci chiar amețești. Sunt mai multi factori de luat în calcul. Probleme cu tensiunea, cu sistemul de echilibru, durata în care individul a fost privat de somn.