|

De o lună, tot mă doare gâtul. Prima oară am crezut că e de la faptul că beau apă rece de la frigider. Însă nu este asta cauza. M-am gândit că e posibil să fie de la fumat. Însă am lăsat țigările câteva zile și tot mă doare gâtul. De la ce credeți că e durerea de gât? Ce aș putea să fac ca să scap de ea sau să nu mă mai doară așa tare?

( Aș merge la doctor, dar trebuie să merg neapărat cu mama și nu vreau să afle că fumez ).

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Poti merge si singur zici ca ea e la munca si nu are timp sa vina cu tine apoi zici adevaru la medic si sa nu-i zica dansei ca na ai o viata de trait

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai o infecție care iti irita gâtul. Dacă e bacteriana, antibioticele ajuta. Fa ti analizele si mergi la medic sa ti dea tratament.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut,
nu-i spui că fumezi! Du-te la medic! De ce trebuie să te duci cu ea?
Dacă e obligatoriu să te duci cu ea, nu spui că fumezi, sau da? Dar îți recomand să te duci totuș la medic, oricum ar fi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru BăbăciuneaDeLaEtajul3):

Trebuie să mă duc cu ea pentru că am 15 ani. Plus că mi-am schimbat recent doctorul de familie și nu am fost deloc până acum. Nici nu știu cum arată sau care este exact cabinetul ei. Plus că nu am voie să mă duc fără mama la doctor decât dacă am cel puțin 17 ani jumătate.
Și eu sunt mică, am de-abia 15, fac 16 lună viitoare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cea mai buna soluție este sa mergi la medic, nu mai fuma cu câteva zile înainte, spălate bine pe dinti, și nu îți face griji ca nu se vede dacă fumezi sau nu la un control de genul acesta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează