Incearca si Cryopharma. Ucide virusul si inlatura negul prin procesul de criogenare. Este o metoda similara celei folosite de medici. Cryopharma ingheata negul complet generand caderea lui intr-un interval de 10 pana la 14 zile, pielea regenerandu-se intre timp.
Daca nu reusesti singura, mergi la medic!
Ia o moneda si freaga negu cu ea apoi du-te si arunca moneda la o intersectie.Este ceva babesc dar merge.
Si eu am tot auzit de Cryopharma, sper sa fie bun.Am si eu un neg la baza degetului aratator si mai nou imi apare si pe un deget! Nu am incercat cu nimic sa scap de el, dar trebuie sa fac si eu ceva, asa ca o sa-mi iau Cryopharma, cica e undeva la 50-60 lei.
Pentru ca s-au inmultit, aceste veruci trebuiesc tratate de catre medicul dermatolog. Prin urmare, du-te la medic!
Si eu am avut acum un an o gramada de negi primul a fost pre degetul meu inelar avea cam 1cm diametru, am incercat cu rostopasca cu tot felul si cu prostia aia de cryopharma care ingheata negul dar nu facea nimic decat sa mi-l amorteasca.in final am citit o chestie pe net si pe care am auzit-o si de la alti.in primul rand trebuie sa iti numeri toti negi(pe cei care nu ii vei numara nu vor disparea)(si atentie trebuie sa ii numeri doar odata daca ii numeri de mai multe ori iti vor aparea si mai multi) dupa ce ai numarat ia o ata de ce culoare vrei si cati negi ai atatea noduri trebuie sa faci, dupa ce ai terminat pune ata intr-un loc ca sa putrezeasca(eu am pus o piatra pe ea ca sa nu o ia vantu sau sa se miste, pentru ca daca se misca isi va pierde tot efectul.Cand ata va putrezi vor disparea si negi tai.eu cam dupa vreo 3 luni am scapat de ei dupa ce am pus ata la putrezit.Asta nu este o gluma faci ce vrei dar decat sa mai dai banii pe prostia aia de cryopharma mai bine faci asta. Sper ca team ajutat.Mult noroc!
Buna 9eMMy3!
Iata ce am facut eu cand m-am confruntat cu o problema ca a ta...sunt ceva ani de atunci, cam 26! La o farmacie veterinara, poate gasesti -creion de ecornat-, e un baton ceruit care are in interior ceva pe baza de soda! te speli cu apa calda si sapun, pana se inmoaie negul respectiv si apoi atigi doar zona care te intereseaza, si iese cu radacina cu tot! Atentie: ATINGI DOAR NEGUL! Este toxic pentru pielea sanatoasa! La mine a functionat, au trecut 26 de ani de atunci si nu au mai aparut!
Era cand eram eu mica o crema care se numea Seal and Heal, acum mi se pare ca se numeste Verucca sau ceva asemanator. Intreaba la farmacie. Eu am folosit-o si a functionat si nici nu mi-a mai aparut altul la loc. Stiu ca am incercat si eu tot ce am auzit pana sa aflu de crema asta: l-am cauterizat, aloe vera, rostopasca etc. Dar asta mi-a recomandat-o doctorul de familie si e singura care a functionat pentru mine.