|

De vreo 3 saptamani am dureri de cap zilnic,doar ca in timpul zilei am si perioade in care nu ma doare,durerea este in partea stanga,in zona fruntii,tin sa precizez ca mai urca putin durerea dar numai pe partea stanga,nu stiu ce poate fi, sunt dureri moderate sa zicem, ce poate fi? Sau ce pastile eficiente pentru dureri de cap stiti?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu e normal dacă e de atâta timp. cel mai mult am avut 5 zile consecutiv și atunci m-a luat o gripă după alea 5 zile. la tine deja 3 săptămâni e grav. du-te la medic

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca durerea persista de 3 saptamâni, du-te la un neurolog. daca iei pastile de cap, cel mai probabil durerea iti va trece pe moment si isi va reface iar aparitia.

Poate te-ai lovit la cap sau ai stat mult timp cu capul in soare. Un medic ar sti ce ar putea fi daca ii explici.
Sănătate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru W4lk3r):

M am lovit cu capul in usa la cap,dar prin ianuarie, si intra adevar, tot in partea stanga in zona fruntii, dar a trecut mult timp, sunt 8 luni de atunci, nu cred ca asta ar fi problemalaughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează