| ciocio1993 a întrebat:

Deci! Eu in partea stanga in spatele capului am un lipom de grasime ( zicem noi ) e putin moale...si se misca acolo asa ca si o bila! precizez ca nu este mic..este cam cat dopul unde-i sticle! aveti idee cat ma costa operatia? trebuie sa il scot urgent?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| SaveTheNature a răspuns:

Si eu am in partea dreapta undeva aproape de ureche(in spatele urechii). Dar nu o simt, decat cand pun mana si incerc sa apas pe ea, se "fuge" in stanga si dreapta. Nu cred cea e o problema serioasa.
Atata timp cat semnele vitale sunt ok(mananci bine, nu faci temperatura, nu ai hipertensiune) nu vad graba.
Insa e bine sa consulti si un doctor, pentru linistea ta.Precizez ca la mine e de marimea unui bob de mazare, si de asta nu ma ingrijorez.
Insanatosire iti doresc!

| ciocio1993 explică (pentru SaveTheNature):

Eu il am de cand eram mic...

| daηă a răspuns:

Eu zic sa te duci cat mai repede la doctor.

| ady3600 a răspuns:

Trebuie sa-ti faci niste analize, cred ca s-a format datorita unei infectii, si eu am asa ceva numai ca putin mai mic. Se poate sa iti treaca de la sine, sa se retraga dar fara analize nu se poate spune nimic cert. Inca un sfat: gandeste-te de doua ori inainte sa iei decizia de a te opera, daca asta e sfatul unui medic mai consulta inca unul ca deh. traim in Romania