Te ridici și mergi înainte. Chiar și Biblia spune că "cel neprihănit de șapte ori cade și se ridică".
La fel tu: ai căzut, dar te ridici mereu. Cifra 7 este doar un simbol; te ridici de fiecare dată când cazi.
Felicitări pentru decizie!
Aruncă țigările!
Evită locurile, găștile unde se fumează.
Ce contează ce crede careva, dacă ai cedat sau nu? Tu ești în control! Ești pe drumul cel bun.
Știu pe cineva care a încercat de mai multe ori să se lase de fumat si nu reușea, deoarece cineva apropiat tot venea și îi fuma sub nas. Este greu spre imposibil să te abții când cineva te faultează in felul ăsta.
A renunțat definitiv când a fost vorba despre o schimbare majoră în familie (nașterea unui copil). Voia să nu afecteze copilul nou născut dar mai ales voia să rămână sănătoasă pentru el.
A impus limite cu fumătorii: "aici nu se fumează!" Definitiv înseamnă definitiv.
Caută-ti motivația interioară și ai să vezi că vei reuși.
A gresi e omeneste. Dar nu o mai repeta. Gandeste pozitiv. Ca poti sa te lasi. Sa stii ca eu am avut pofta de reluare a fumatului la 3-4 luni dupa ce m-am lasat. Dar am rezistat, nu am pus nici macar tigara neaprinsa in gura. Insa timp de 6 luni nu am intrat in baruri nici pentru a bea o cafea.
Tratează această scăpare ca pe o ocazie bună de a afla ce mai ai de reglat, de evitat, de schimbat. Cu noile lecții învățate și cu faptul că în trecut ai reușit, vei avea șanse mai mari sa nu mai recidivezi.