| x2gk9r a întrebat:

Deci…
M-am lasat de fumat timp de 2 luni jumate aproape 3 si m-am simtit minunat astazi din pacate am cedat si am fumat 5 tigari cum ar veni am avut o scapare dupa ce am fumat mi-a parut extrem de rau ca am facut asta si sincer deja simt ca iar imi vine pofta, totii apropiatii mei stiu ca m-am lasat si i -am zis unei prietene ca am avut o scapare si o zis :’TACI CA TU AI MAI FUMAT’
Nu stiu ma simt abatut de cand am avut scaparea asta
Va rog niste sfaturi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Te ridici și mergi înainte. Chiar și Biblia spune că "cel neprihănit de șapte ori cade și se ridică".
La fel tu: ai căzut, dar te ridici mereu. Cifra 7 este doar un simbol; te ridici de fiecare dată când cazi.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Felicitări pentru decizie!
Aruncă țigările!
Evită locurile, găștile unde se fumează.
Ce contează ce crede careva, dacă ai cedat sau nu? Tu ești în control! Ești pe drumul cel bun.

Știu pe cineva care a încercat de mai multe ori să se lase de fumat si nu reușea, deoarece cineva apropiat tot venea și îi fuma sub nas. Este greu spre imposibil să te abții când cineva te faultează in felul ăsta.
A renunțat definitiv când a fost vorba despre o schimbare majoră în familie (nașterea unui copil). Voia să nu afecteze copilul nou născut dar mai ales voia să rămână sănătoasă pentru el.
A impus limite cu fumătorii: "aici nu se fumează!" Definitiv înseamnă definitiv.

Caută-ti motivația interioară și ai să vezi că vei reuși.

| eliancodrut a răspuns:

A gresi e omeneste. Dar nu o mai repeta. Gandeste pozitiv. Ca poti sa te lasi. Sa stii ca eu am avut pofta de reluare a fumatului la 3-4 luni dupa ce m-am lasat. Dar am rezistat, nu am pus nici macar tigara neaprinsa in gura. Insa timp de 6 luni nu am intrat in baruri nici pentru a bea o cafea.

| Georgemarian123 a răspuns:

Gândește-te că atunci când fumezi te asemeni cu un dragon!

| sunshine84 a răspuns:

Tratează această scăpare ca pe o ocazie bună de a afla ce mai ai de reglat, de evitat, de schimbat. Cu noile lecții învățate și cu faptul că în trecut ai reușit, vei avea șanse mai mari sa nu mai recidivezi.