De la tataia? De la tine as fi vrut eu multe dar ești cam luata
Să-ți fie de ajuns un răspuns
Utilizarea excesivă a telefoanelor cauzează probleme de vedere precum oboseala oculară, miopia progresivă și sindromul ochiului uscat. Glaucomul este în principal ereditar, dar tensiunea oculară poate fi agravată indirect.
Purtarea ochelarilor nu e un semn de inferioritate – mulți îi consideră un accesoriu stilistic, indiferent de gen. Operațiile precum LASIK sunt sigure, dar depind de sănătatea ochilor.
Soluția? Redu timpul pe ecrane, fă pauze regulate și consultă oftalmologul. As putea sa mai scriu dar după o sa fiu "prea informată " sau cum zic unii "roboțel"
Daca eram in realitate așa de tupeist ca pe TPU nu mai mă plângeam eu de mult că sunt solo )
Să știi că dacă te plictisești de iubitul tau eu te cam vreau
Te ajut la animale și treburi gospodărești și facem prăjituri amândoi că și eu sunt mort după prăjituri
Nu mă plictisesc. Mereu am vrut o relatie de lunga durată
Dacă îți place albinuța, apreciez. E prajitura mea preferată
Nu am animale
bravo
Exact asta e și preferata mea!
Nu pot sa înțeleg de ce am curaj cu unele fete sa vb și cu cele de la mine din oraș nu am curaj In schimb cu altele din alta localitate pot vorbi orice! Mai tu ți-ai făcut cont aici sa ne bulversezi? Ai ceva ce atrage! Și mai e o fata faina ca tine dar e timidă! Oricum e o pierdere de timp sa vorbesc cu fete din alt județ! Poate o sa găsesc eu vreo fata pe aici nu mă dau batut așa ușor!
Și eu sunt foarte timida. Aici pot sa vorbesc ca na
O bulversează pe Vio. Deja ki a dat ignor
Baftă
Bulversez*
Degeaba facem valuri aici daca in realitate suntem shadows
Corect
lory14 întreabă: