| Invictusman2025 a întrebat:

Depresia și anxietatea fac ravagii. Se spune că: sunt "bolile secolului 21",dar din ce vad eu pe TPU din postări telefoanele fac ravagii într-un mod catastrofal in rândul tinerilor! Și eu mă aflu printre cei norocoși!
Unde o sa ajungem? Ce se întâmplă de atâția,,orbim "? La ce probleme se poate ajunge de la stat excesiv pe telefon? Miopie? Astigmatismul este CONGENITAL! Poți să ajungi și la GLAUCOM?
Voi purtați mereu ochelari de vedere? Câți ați,,dobândit" probleme de vedere din cauza smartphone-ului? Nu sunteți frustrați că din cauza voastră ați ajuns in acest stadiu,când puteați evita, mai ales că știați consecința?
Cu 1000 de euro am văzut că se poate face operatie la un ochi! Sunt sigure intervențiile astea? Eu cred că tinerii din cauza ecranelor au majoritatea probleme pe lângă cele ereditare.
Mie mi foarte greu să mă obișnuiesc cu ideea că trebuie mereu sa port ochelari,in casa nu am probleme dar afară mă simt ciudat sa ii port,parca mă fac să mă simt inferior! Am văzut că la femei le sta bine cu ochelari,chiar par sexy, la bărbați nu cred că e așa! Parca ar fi o bila neagra!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Vrei răspuns/părere de la mine? laughing

| Invictusman2025 explică (pentru annonimaaaa555):

De la tataia? De la tine as fi vrut eu multe dar ești cam luata laughing

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Invictusman2025):

Să-ți fie de ajuns un răspunslaughing
Utilizarea excesivă a telefoanelor cauzează probleme de vedere precum oboseala oculară, miopia progresivă și sindromul ochiului uscat. Glaucomul este în principal ereditar, dar tensiunea oculară poate fi agravată indirect.
Purtarea ochelarilor nu e un semn de inferioritate – mulți îi consideră un accesoriu stilistic, indiferent de gen. Operațiile precum LASIK sunt sigure, dar depind de sănătatea ochilor.
Soluția? Redu timpul pe ecrane, fă pauze regulate și consultă oftalmologul. As putea sa mai scriu dar după o sa fiu "prea informată " sau cum zic unii "roboțel"

Daca eram in realitate așa de tupeist ca pe TPU nu mai mă plângeam eu de mult că sunt solo laughing)
Să știi că dacă te plictisești de iubitul tau eu te cam vreau happy

Te ajut la animale și treburi gospodăreștirolling on the floor și facem prăjituri amândoi că și eu sunt mort după prăjituri sad

Nu mă plictisesc. Mereu am vrut o relatie de lunga durată happy

Dacă îți place albinuța, apreciez. E prajitura mea preferatăhappy
Nu am animalelaughing

Exact asta e și preferata mea!
Nu pot sa înțeleg de ce am curaj cu unele fete sa vb și cu cele de la mine din oraș nu am curaj laughing In schimb cu altele din alta localitate pot vorbi orice! Mai tu ți-ai făcut cont aici sa ne bulversezi? Ai ceva ce atrage! Și mai e o fata faina ca tine dar e timidă! Oricum e o pierdere de timp sa vorbesc cu fete din alt județ! Poate o sa găsesc eu vreo fata pe aici nu mă dau batut așa ușor!

Și eu sunt foarte timida. Aici pot sa vorbesc ca nalaughing
O bulversează pe Vio. Deja ki a dat ignorlaughing
Baftăhappy

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Bulversez*

Degeaba facem valuri aici daca in realitate suntem shadows

Corect