| AvalohisAlin a întrebat:

Depresia si anxietatea se poate vindeca? Cum?sad
Mi-e greu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

*se pot vindeca
Da, prin psiholog sau chiar carti inspirationale pentru aceste probleme dar eu as recomanda mai degraba prima varianta.
Sunt si diverse video-uri pe Youtube pe aceasta tema care te-ar putea ajuta. Dar trebuie sa si pui in practica ceea ce te invata acolo. Schimbarea vine in primul rand la tine, ei te pot doar indruma.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Fa o vacanta in Cuba, sunt un popor ( nu singurul ) sarac si pe lista popoarelor fericite de pe Terra. Sunt oameni care traiesc de mii de ani " primitiv" si nu se sinucid ca nu au smatfon, noi am demonstrat doar in 100 de ani ca am distrus pamantul si pe noi insine. https://www.youtube.com/watch?v=ZfpTHOhExGI

| Xirus a răspuns:

Păi acu depinde de la ce anume ai depresie?
Ai cumva nereușite?
Nu te simți împlinit?
Nu ai Prieteni? trebuie să fie ceva anume

| minrest a răspuns (pentru Xirus):

Daca iti lipseste ceva concret si asta te face trist, inseamna ca esti trist, nu deprimat. Depresia este o boala.

| Xirus a răspuns (pentru minrest):

Majoritatea cazurilor de sinucidere a fost din cauza lipsurilor, nereușitelor, simțul de inutilitste scăzută în sine, nesocializare, care duc la tristețe de câteva zile în prima fază și se accentuează la depresie de câteva luni s-au ani ultima fază atunci când te arunci după un bloc cu 10 nivele.

Iar întrebarea care i-am adresat-o băiatului a fost cât se poate de bună:
Lipsa de nereușite, a integrări sociale, s-au neputinței de a-și face un țel duc la deprimare luni si ani.

| minrest a răspuns (pentru Xirus):

Fapt e ca daca ar avea realizari recunoscute de altii, stima de sine i-ar creste asa de mult incat ar domina boala.

| alinadianaaa a răspuns:

La toate probleme din lumea asta exista o solutie, pentru problema ta iti recomand sa consulti un pshilog care te va ajuta foarte mult.Foarte multe persoane sau confrunta cu starea asta si dupa niste sedinte cu pshilogul au reusit sa depaseasca.

| alin131 a răspuns:

Ai sufletul incarcat.

Trebuie sa te rogi lui Iisus Hristos si sa i te confesezi despre tot ce ai pe suflet. El te va ierta de pacate si te va ajuta sa treci peste acest impas.

Plangi cu sufletul si inmoaie-ti inima pentru ca e posibil sa fie impietrita si neagra de pacate. Sangele lui Hristos spala tot curateste si te face sa mergi in lumina.

Citeste si biblia cand ai timp si o sa vezi cate lucruri de acolo se intampla in zilele noastre si cum este de fapt lumea in care traim acum.

Ar fi bine sa mergi si la o manastire cateva zile.

O sa vezi ca o sa treci si peste asta.

Iisus Hristos te iubeste si oricand te asteapta sa vi pe calea credintei si sa renunti la cel viclean si la toate lucrarile lui.

Întrebări similare