| Anca32 a întrebat:

Deși nu am probleme, bebe întârzie sa apară.Ati încercat voi ceva tratamente sa rămâneți însărcinate și care ar fi acestea? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca TU esti sigura ca nu ai probleme de fertilitate si cu toate acestea NU ramai insrcinata, exista o probabilitate de circa 20-25% ca sotul sa fie cel vinovat, fiind... INFERTIL

,, Pentru unele cupluri conceperea unui copil este foarte dificila, iar acest lucru se intampla din cauza infertilitatii, o problema larg raspandita. Se estimeaza ca UNUL din CINCI cupluri se confrunta cu infertilitatea.
Fertilitatea unui barbat se bazeaza, in general, pe cantitatea si calitatea spermei sale. Daca numarul de spermatozoizi pe care un barbat ii e jaculeaza este scazut sau daca sperma are o calitate slaba, va fi dificil si uneori chiar imposibil ca el sa provoace o sarcina.
Infertilitatea masculină este, de obicei, cauzata de probleme care afecteaza fie productia de spermatozoizi, fie "transportul" spermei. Aproximativ doua treimi din barbatii infertili au o problema in a produce sperma in testicule deoarece exista un numar redus de spermatozoizi sau sperma produsa nu functioneaza corect.
Blocajele (obstructiile) in tuburile care conduc spermatozoizii de la testicule la penis pot provoca o lipsa completa a spermei atunci cand are loc ejacularea.""
Citeste : https://www.medlife.ro/......-tratament
Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ancuța numai fi stresată, relaxează te fi optimistă. Multă multă sanatate.

| mihai69 a răspuns:

Ai schimbat cumva și „cocoșul"? că se spune că asta e cea mai bună metodă.

| relian a răspuns:

Nu ai probleme cine spune tu sau medicul?
Daca chestia ca nu ai probleme e de la tine,asta nu inseamna ca asa si este.
De regula femeile sunt cele cu probleme,iar probleme nu inseamna neaparat ca tu trebuie sa simti ceva,in sensul ca ceva te-ar durea,ori altceva sa poti vedea simti etc.
Sint chestii care nu se vad,nu se simt,dar is probleme,astea le descopera docotorii.
Tratamente? Mai intai de toate doctorul trebuie sa afle cauza,apoi se vine cu tratament,nu te apuci sa faci tratamente asa dupa ureche,sau ce a facut X hai sa faci si tu.
Cauta un doctor bun,iti face analize, ceva investigatii, vede cum sta treaba, apoi mergi la urmatorul pas.
Iti dau doara un exemplu asa ce mi-a venit in minte acum.
Sint cazuri cand ovulele din anumite motive nu mai ajuns la maturitate, sau mai exact nu ating o anumita dezvoltare.Un ovul trebuie sa aiba o anumita dimensiune, daca ma intelegi ce zic.Adica ceva de genul cum este un om normal dezvoltata si altul rahitic,deci ovulele din anumite motive nu mai ating dezvoltarea normala,caz pentru care ele nu pot fi fecundate.
Cum am spus asta este un exemplu,iar in acest caz tu nu simti absolut nimic,te simti ok,insa problema exista acolo.
Mai sunt si alte multe chestiuni de genul asta.
Toate astea le afli dupa ceva investigatii, analize, cum am spus la un doctor care stie ce face.
Primul lucrur care se faca in aceasta situatie este investigarea femeie, iar daca totul este bine, de abia dupa se trece si la mascul, dar cum am spus cele mai multe probleme se fla in curtea voastra.Nu e nimeni de vina, se mai intampla, dar fctie de cati ani ai, de cele mai multe ori se rezolva.Bafta