| Laurretta a întrebat:

Din analizele de sange se poate afla daca sunt insarcinata? Azi noapte am fost la urgenta cu dureri foarte mari de burta si mi-au facut analizele de sange si nu scrie ca as fi insarcinata. Acest lucru ar insemna ca nu sunt? Am intretinut relatii sexuale neprotejate acum 5 zile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu inseamna nimic, Exista o singura analiza de sange care indica sarcina, numita gonadotrofina corionica umana care NU se face niciodata in urgenta si nici uzual altfel (doar daca te duci tu si ceri la un laborator, contra cost) si care se pozitiveaza la 17-18 zile de la contactul sexual. la doar 5 zile de la contactul sexual nu exista nici o metoda de a afla daca nu esti insarcinata. testul respectiv nu ti s-a facut (era imposibil in urgenta), dar si daca ti l-ai face acum, nu te-ar ajuta deocamdata cu nimic (pana nu trec 17 zile de la contactul sexual).

| doctoressa a răspuns:

Se poate diagnostica o sarcina prin dozarea beta HCG din sange, dar e foarte putin probabil sa ti se fi facut acest test. Ar fi bine sa-ti faci un test de sarcina (urinar) daca exista aceasta posibilitate. http://www.i-medic.ro/analize/gonadotropina-corionica-umana-hcg

| mymed a răspuns:

Exista si un test de sarcina care se face din sange...
mymed.ro/testul-de-sarcina.html

| Богдан a răspuns:

Se poate vedea asta dupa cam 2 saptamani si doar daca se fac analizele specifice pentru cautarea sarcinii.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Se vede din analize. Dar trebuia ca ei sa fi urmarit special acest lucru. Sint analize diferite pentru fiecare afectiune. Daca nu au facut-o, nu aveau ce scrie. Nu este obligatoriu. Dar, fa-ti un test de sarcina.

| Laurretta explică (pentru anonim_4396):

Cred ca mi-a facut analizele generale pentru ca sunt 22 de examene si au iesit toate perfect.

| danteewerr a răspuns:

Dacă tu nu știi că ești insărcinată, atunci este grav! Ar trebui să mergti la un sexolog mai bine! Dar acum depinde din ce pătură socială te tragi! Dacă ești de la țară nu te judec, dar dacă ești de la oraș, atunci e nașpa!

| BlackCinnamon a răspuns:

Nu nu esti, cu analizele de sange se afla la sigur daca esti sau nu insarcinata, stai linistita.