| Justme32 a întrebat:

Din punct de vedere psihologic, de ce ador muzicalul animat Frozen, când eu sunt adult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Muzica e muzica indiferent de varsta sau lucrurile cu care e asociata. Daca o auzeai fara sa stii ca face parte din Frozen te mai intrebai asta? Nu te mai intrebai. Creierului ii place muzica de orice gen.

Cei care afirma ca nu le place un anumit gen de muzica nu au petrecut suficient timp in a-l asculta si in a-l intelege. Daca asculti un anumit gen de muzica suficient timp incepe sa iti placa. Probabil are si legatura cu varsta, deoarece tind sa cred ca la 70 de ani nu te mai obisnuiesti tu cu heavy metal, dar daca esti tanar te poti obisnui cu genurile muzicale si le poti intelege/aprecia pe toate.

4 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Urmeaza reteta succesului.

-Situatii sociale dezirabile, motive comune care provoaca empatie gen:importanta familie, a prieteniei, cresterea si maturizarea si focusare pe a face ce e corect si etic.

In plus situatiile sunt prezentate la modul ideal cu sate de oameni care traiesc fericiti in comuniune cu natura.

Conflictul e mereu intre bine si rau cu binele care castiga mereu prin cele ami nobile mijloace

| GabiDumitrescu a răspuns:

Si ce daca? Pentru ca e o lucrare muzicala excelenta, de aia! Ce, daca eu sunt si adult si rocker, dar imi place Frozen, e o problema? Si nu sunt singurul in situatia asta.winking

| NLS a răspuns:

Asa, și?
Și mie îmi place rock-ul (mai multe subgenuri chiar, însă nu toate), dar ascult deopotriva și trance, muzica ambientala, irlandeza, pop, dance, club, remix uri, latino, și de-alea lacrimosa, "de gagici".
Avem gusturi diferite, e ultimul lucru pentru care ar trebui sa ne facem griji, sau sa fim judecați.
Am mai văzut părinți de 35 de ani de se uitau la Tom și Jerry cu ala micu, și se hlizeau mai mult decat micuțul.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru NLS):

Cind ajungi la o varsta la care nu mai rizi la Tom si Jerry e cazul sa vizitezi un psiholog sau sa iti faci direct eutanasie...

Întrebări similare