anonim_4396
| Anonim întreabă:

Dinţii de jos dacă sunt strâmbi şi înghesuiti, neuniformi se pot îndrepta cumva? sau se pot pilii pentru a deveni drepţi? cam ce ar putea face stomatologul în cazul acesta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| LeonardoDiCapra a răspuns:

Din opinia mea, nu ar trebui sa ne asculti noua sfatul, avand in vedere ca nu suntem medici stomatologi.suntem doar niste simpli utilizatori de internet, si sugestia mea ar fi sa mergi pana la cel mai apropiat cabinet stomatologic si sa pui aceasta intrebare specialistilor.
Mult Succes! si sper sa iti rezolvi problema cat mai repede si cat mai simpluwinking

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti pui un aparat dentar si in 2-3 ani sunt toti drepti. In niciun caz prin pilire.

| TiffanyღBJ a răspuns:

Se pot indrepta cu aparat ortodontic, nu prin pilire.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| catalino200 a răspuns:

Am avut eu acolo asa ighesuiti si am avut si unul in plus si m-a operat in 3 ture, iar dupa am purtat aparat dentar 1 an(numi placea numa vreo 5 luni l-am purtat dar ei sunt sanatos foc si dintis faini). Nu uita Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament. Un dentist tiar prinde foarte bine!
Funda?


| gabriela32 a răspuns:

Se pot indrepta numai cu aparat dental. Daca ii vei pilii vei simti durere la rece si/sau cald.