|

Doare un prim avort la nici 2 luni si cat costa?

15 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| a răspuns:

Si acum ce a-ti vrea sa faca? sa isi distruga si mai rau viata? Ganditi-va si voi cu ce ar creste copilul, gata facultate, gata restul. Ar ajunge o vanzatoare la magazinul de la colt care nu ar avea bani sa ii cumpere copilului ei nici o inghetata. Nu mai ii face-ti reprosuri, sunt sigura ca si asa se simte prost si ii pare foarte rau pentru ce a facut. E alegerea ei si corpul ei, Inconstienta ar fi daca ar ajunge la al doilea avort.
Asa...acum sa fiu on topic - cu informatii din astea nu prea te pot ajuta, depinde de clinica la care mergi si de doctor, in Bucuresti e undeva intre 4 si 8 milioane. Dar tu fiind minora. Parca am vazut undeva ca ai 17 ani, din pacate nu poti sa il faci fara acordul parintilor. Vorbeste cu mama ta, poate te intelege. E urata treaba, oricum bafta. Si pe viitor protejeaza-te, daca nu cu prezervativ, macar cu anticonceptionale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Avortul, practic dureaza 3 minute, dar te adoarme si stai aproximativ o ora pana-ti revi din anestezie.
O sa doara putin cateva zile dar suportabil, femeile pleaca pe picioarele lor de la clinica(e posibil sa fie putin ametite dupa anestezei, de aia e bine sa iei pe cineva cu tine).
Costa in jur de 500-1000 lei, depinde de loc.La acest pret se mai adauga si un tratament de cateva zile cu vreo 5 tipuri de pastile pe care le iei tot din banii tai.
In viitor ia in calcul faptul ca un prezervativ e pana-n 5 lei iar o cutie cu anticonceptionale pentru 1 luna e maxim 30.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| explică:

In sb mai exact

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Adica in judetul sibiu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca orice avort doare atat fizic cat si sufleteste!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Alte răspunsuri
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

De la 200ron in sus.depinde de medic, cat de avansata e sarcina.

Nu te doare rau pentru ca e sarcina mica si toata treaba asta dureaza 20minute...un milion 900 plus consultatia care e 700

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iubita am trecut si eu printr-un singur avort facut cu chiureta (ceea ce auzisem ca doare tare) dar NU. Nu m-a durut deloc avortul si mi-a facut anestezie locala, anestezie totala nu o sa-ti faca la o clinica particulara pentru ca sunt f multe femei programate si nu-si permit sa piarda timpul cate o ora cu fiecare intrerupere de sarcina. Dar nu doare, iar de costat, nu te speria nu costa sume imense cum a zis domnisoara aia 500-1000. Costa intre 200-400 lei depinde de medic. Eu te sfatuiesc sa NU te duci la cel care cere cei mai putini bani pentru ca te va chinui, nu-ti va face multe anestezii decat doua. Eu am platit 400 de lei, costa 350 de lei dar i-am dat eu 400 ca sa fie mai atenta cu mine si a fost! Mi-a facut pe tot parcursul a 20 de minute cat a durat, 2 pastile in fund, 3 jos, si una in mana la sfarsit. NU DOARE! Si nu o mai judecati si o faceti pe sfintele aici, decat sa-l faca si sa-l dea la casa de copii sa fie chinuit peacolo mai bine face intrerupere cand inca e mic si nu stie nimic. Pt toate astea care spuneti ca copilul mic simte durerea.dar voi cand ati fost in burta la mamele voastre mai tineti minte cum era acolo? Cand mamele voastre se loveau usor in burta(se intampla ff des,suntem oameni,ne miscam,muncim) ati simtit voi ceva?! copilul ala mic nu simte... doar ca intr-adevar e pacat,insa nu de neiertat,Dumnezeu ne iarta pentru toategreselile daca ne caim cu adevarat. Iubita daca esti credincioasa, tine imediat dupa avort, o saptamana de post apoi mergi sa te spovedeasca un preot, greseala iti va fi cel putin pe jumatate iertata. Eu asa am facut. Si nu mai lasa anticonceptionalele, ca nu sunt sa scumpe. dar stiu. e neglijjenta pana nu ni se intampla o data. Ai grija.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri