| ioanamaria2000 a întrebat:

Doctorul ginecolog mi-a spus ca am o inflamatie la nivelul vaginului care va trece cu tratamentul dat(ovule zilnice, spalaturi si antibiotic). Azi e a 4-a zi de tratament, dar cand am introdus ovulul inca simt peretii vaginului inflamati. A mai patit cineva asta? Sa ma linistesc, si o sa isi faca tratamentului efectul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Odata ce medicul ti-a spus ca ai o inflamatie a vaginului, la ce dumnezue te sperii cand simti ca este inflamat?
Nu face sens ce intrebi, odata ce ai fost avertizata de medic, exact asupra acestui lucru.
Fa tratamentul corect si complet pana la capat.
Atentie, sexul si masturbarea vaginala sunt interzise pana la terminarea integrala a tratamnetului si pana la repetarea analizei, ca sa iasca negativ sau sa arate ca inflamatia a disparut.

| Superior a răspuns:

Cel mai bine discuti cu doctorul, el este in masura sa-ti raspunda cel mai bine. Totusi, dupa umila mea experienta, e prea devreme sa ne pronuntam.
@Jassmina Doar acolo-ti e gandul, la joaca de degetele.