|

Dupa cat timp dispar drogurile din sange? ( shopurile ) si se vad in analize normale de sange?

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Depinde de drog.
THC-ul se leaga al naibii de bine de tesuturile ''grase'' si dispare foarte greu din sange. Din urina dispare complet in cca 5-7 zile, indeosebi daca nu esti un consumator regulat.

Din sange dispare in 3-4 saptamani pentru consumatorii ocazionali si 3 luni jumate pentru cei care consuma pe o perioada mai lunga de timp. Probabil ca mai raman mici cantitati si dupa aceste perioade, insa sunt insesizabile la analize.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Drogurile pot fi determinate in urina pana la aproximativ o luna de zile de la ultima administrare (depinde de sensibilitatea testului folosit). http://www.i-medic.ro/analize/test-toxicologic-droguri

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hmmm pai din cate am inteles cam dupa 6 luni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cam toate contin THC, daca ai fumat des iti sta in sange 3-5luni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

După utilizare solitară sau ocazională THCul poate fi detectat în sânge în următoarele 3, maxim 5 zile. Un fumător frecvent e susceptibil de a fi prins de un test antidrog până la 12 săptămâni de la ultimul fum (caz extrem, căci media e 25-27 de zile). Canabisul poate fi detectat mult timp după din pricină că se ascunde în ţesuturile grase şi se scurge constant prin sânge şi apoi urină afară din corp în decurs de săptămâni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează