|

Durere acută abdomen în partea stângă și durere lombară. Se manifestă mai tare seara sau când vreau să adorm. Am fost la medic și la ecografie nu mi-a găsit nimic, la fel medicul de familie nu mi-a spus nimic altceva. La ce medic ar trebui să merg sau ce ar trebui să fac pentru că nu-mi trece cu tratamentul actual. Păreri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce bine ar fi fost, daca scriai macar ce esti: fata sau baiat, ori sa-ti fii ales un nickname clarificator.
Din pacate, nu-ti pot da nici un sfat, atata vreme daca nu stiu ca esti fata sau baiat, fiind edificator, daca ai ovare sau testicule.
Nici macar nu stiu unde sa te trimit: ginecolog sau urolog?

| a răspuns:

Cauzele se pot incadra intr-o gama larga. Splina inflamata, constipatie cu blocajul fecalelor undeva in intestine, etc. Cum, medicul de familie nu a stiut? Cauta alt internist care sa te consulte. Serios.

| explică:

AnaMaria e cea mai tare in raspunsuri
cica "Nici macar nu stiu unde sa te trimit: ginecolog sau urolog?"
si in intrebare persoana spune ca o doare spatele si abdomenu laughing))
"another one"
Unde s-o sau sa-l trimiti ma tu? ai specializare sa referi oameni la spitale? laughing)

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai in abdomen poate sa doara ovarul iar daca nu stii ce e fata sau baiat, nu ai unde sa-l trimiti. Pentru ca la fata poate durea ovarul, la abdomen iar la baiat poate durea altceva. Stiind daca e fata sau baiat elimini din calcul ovarul si poti spune ca e durere de pancreas sau colon. Colonul cand doare radiaza si in spate.

| explică:

Spatele probabil ca nu are legatura cu abdomenu.
Ai facut si o endoscopie ceva, pentru stomac?
Urmareste si tu daca se intampla daca mananci ceva anume, si scrie pe un carnetel. Sa nu fie stomacul, sau pancreasul. Da-i si cu mai putine dulciuri si vezi ce se intampla.

| a răspuns:

Durerea abdominala in stanga unde e mai exact?
Hipocondrul stang, flancul stang sau fosa iliaca stanga?
De cat timp ai durerea?
Alte simptome prezente?
Sex si varsta?