anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dureri la nivelul bratului si in piept. Totul a inceput acum 3zile, durerea are loc spre seara, de la opt la zece, un fel de tipar.
Sunt oare semne ale unui atac de cord?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Serban_Andra_1999 a răspuns:

Poate ti-ai rupt muschiul happy

| StefanChriss a răspuns:

Te sfatuiesc sa intrebi un medic, avand in vedere ca aici nu e un personal avizat sa-ti raspunda.

| ClassicalNote a răspuns:

Numai dupa efectuarea unor analize recomandate de medicul de familie va putea fi stabilita cauza durerii, insa exista si boli gastrointestinale( ca: refluxul gastroesofagian, pancreatita, spasme musculare esofagiene), in cazul carora simptomele pot fi confundate cu cele ale unui atac de cord sau anginei pectorale.
Foarte des este intalnita boala de reflux gastroesofagian si daca simptomele apar dupa ca iei cina, este posibil ca aceasta sa fie afectiunea de care suferi.
Repet, nu poti sa stii nimic sigur pana nu efectuezi analize. Eu ti-am spus ce stiam si nu sunt medic. Sanatate! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ClassicalNote):

Totusi, e normal ca durerile sa fie, uhm, programate in fiecare zi, la aceeasi ora?

| doctoressa a răspuns:

Da, este posibil sa fie o angina instabila sau chiar infarct. Ar fi bine sa ajungi cat mai repede la un medic cardiolog pentru evaluare.
http://www.i-medic.ro/......ca-infarct

Răspuns utilizator avertizat
| ClassicalNote a răspuns (pentru anonim_4396):

De aceea m-am gandit ca e posibil sa nu fie vorba despre inima. Cina consumata in fiecare seara in jurul aceleiasi ore, de exemplu, poate sa provoace simptomele tale daca suferi de reflux.
Pana la urma, nici in cazul inimii nu s-ar explica de ce te supara in fiecare zi la aceeasi ora. happy
Ideea principala era ca este posibil sa nu fie pe cat de grav crezi tu, dar ar trebui sa consulti un medic si sa te asiguri. happy