| Monysa a întrebat:

E adevărat că fizioterapia te "răscolește"? Cine a făcut? Dupa cât timp începi sa te simți mai bine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Zartbitter a răspuns:

Orice efort fizic făcut cu grijă și atenție (adică să nu-ți rupi ceva în tine) crește producția de endorfine, printre care și cele care stau la baza senzației de bine.

Fie că mergi la sală, faci fizioterapie, înoți sau alergi în jurul blocului, ar trebui să ai o senzație similară de bine în corp și în minte, chiar și după 20-30 de minute.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si reflexoterapia te rascoleste deoarece organismul incearca sa scape de toxine de aia te simti rau o perioada pana elimini toxinele din corp, dar multi nu inteleg asta si de la primele simptome de rau numai vor sa continue sedintele de masaj.

| Yuoia a răspuns:

Daca "te rascoleste" inseamna ca nu iti face bine.
Sunt persoane care au credinta ca asa e normal si ca dupa un timp iti revii. Iti revii la un timp dupa ce termini fizioterapia. Dar s-ar putea ca raul facut sa nu mai poata fi indreptat.
Eu am facut. Dupa trei sedinte am spus medicului ca nu mi-e bine si ce simptome am. Mi-a intrerupt imediat procedurile desi alte persoane de acolo vorbeau de "rascolire".