|

E ceva normal spre ex sa moara oricine indiferent ca e din familia ta sau apropriat tie si sa nu ai nici un sentiment in privinta asta? Nici de tristete, nimic, de parca nimic nu s-a întâmplat, are legătură ca nu sunt capabila sa fac diferenţa dintre viata si moarte?

7 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Da,nu te teme. subcontientul tau percepe acest proces de trecere in nefiinta ca o normalitate...asa si este..eu nu vad sa fie ceva gresit

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai... nu e chiar o problema. Multe persoane fac asta. Multe plang si nici nu stiu ele de ce.
Poate nu ai petrecut timp cu acea persoana sau nu petreci, poate nu iti cauzeaza asa de mult si cumva gandind logic, nu te afecteaza asa tare. (Cu exceptia pisicilor)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mi-as "dona" mainile, picioarele, un plaman, un rinichi si ambii ochi sa o aduc inapoi pe maica-mea care a murit

cat despre surorile ei si copii lor... D'AIA NU MAI PLOUA, TRE' SA MISC UN DEGET CA SA II SALVEZ DE LA MOARTE IN CHINURI, de ce as misca degetul ala?!? CA NU MERITA?!? doar mi-au torturat mama cu scandal gratuit si mi-au omorat bunica cu baie rece pe frig (ca doar dupa zece ani de absenta au venit sa "aiba grija de ea" asa ca i-au facut baie afara, fara apa calda... TOAMNA) angry angry

asta inseamna familie, sper ca intelegi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Suntem diferiti si reactionam diferit, mai ales la persoane pe care nu le cunoastem.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am patit si eu la fel de cateva ori dar doar pentru singurul motiv ca moartea respectiva nu a venit fulgerator ci era de asteptat de ani de zileIn ziua mortii si pana la inmormintare nu am simtit nimic. Durerea a venit doar dupa cateva zile, da dar dupa aceea din ce in ce mai intens si fara sa vrea sa treaca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Faci diferenta dar esti moarta emotional, nu poti sa ai emotii. Mi s-a intamplat si mie acelasi lucru.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asta înseamnă să fii indiferent, pasiv, să nu simți absolut nimic. Și mie mi s-a întâmplat, a fost la o rudă din familie. O altă cauză ar putea fi atașamentul pe care îl ai sau nu față de acea persoană sau pur și simplu indiferența pe care o ai. Eu mi-am spus mie însumi de atâtea ori că nu mai vreau să simt nimic încât nu am mai simțit. Nu știu dacă știi, dar dacă ai făcut cum am facut eu, creierul a primit comanda și a început să o implementeze în viața ta. Oricât de mult ai zice că nu simți nimic, e o minciună, gândește-te dacă se întâmplă așa cu mama ta sau cu tatăl tău, doamne ferește! Dacă plângi înseamnă că-ți pasă, așa îmi spunea profesoara mea atunci când plângeam.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează