anonim_4396
| Anonim întreabă:

E scump tratamentul cu chimioterapie sau cel cu radioterapie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Chimioterapia este mult mult mai scumpa decat radioterapia.
Onasis, tratamentul nu este gratuit, este platit din asigurarile de sanatate, la care contribuim toti. Cum iti poti imagina ca exista ceva gratuit, crezi ca fabricile de medicamente lucreaza cu aer si isi dau medicamentele gratuit? Nu, ele sunt cumparate, cu bani foarte multi. Cura unui bolnav de leucemie, de exemplu, poate costa si 1 miliard (de lei vechi) pe saptamana.

2 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Domnisoara cred ca esti sub 14 ani! Chimioterapia se folseste in bolile de cancer si tratamentul este gratuit. Poate vrei sa zici Kinetoterapie care e cu totul altceva.Asa ca mai gandeste bine inainte de a folosi cuvinte pe care nu le cunosti sensul! Bafta!

| AliiB a răspuns:

@onasis1961
Stiu perfect sa fac diferenta dintre chimioterapie si kinetoterapie oh go on + Am mentionat eu mai sus ca nu este vorba de cancer?