|

Este normal daca "prietenul"meu isi da cu pumnii in cap si cu mous-ul in cap cand pierde la geometry dash(urasc jocul) Si injura ca toti apucatii. Ps e cam toci

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Se poate schimba, în mai rau sau in mai bine. Asta numai timpul va arata.
Cred ca orice manifestare ce depășește limite normalului la varsta respectiva si este recurenta are șanse sa devina o caracteristică comportamentală, deci permanenta.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Suferă de o boala nervoasă. Sa meargă sa discute asta întâi cu medicul lui de familie!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu, nu este normal
Este prea impulsiv si se pare ca nu se poate controla. Mai contează desigur si câți ani are.
F.probabil in viitor, daca nu gaseste o modalitate de a se schimba ca si comportament, va avea parte de probleme cauzate de asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Uvox):

Are 14 ani. face 15 ani in aug. Si el fizic si nu vreau sa fiu rau sau ceva dar nici psihic nu prea pare. Adica e bagacios si are apucaturi de copil mic. In plus mama lui il pune sa lucreze 5 ore la mate in fiecare zi pe langa medi. si altele ..Nu face sport face fizioterapie pentru. coloana dar nu da rezultate. tot cocosat sta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e normal! Si eu ma joc destul de mult! Cand vrea sa se joace zii ca trebuie sa mergeti sau sa faceti ceva! Sunt casatorit de 4 ani dar asa comportament nu se accepta! Daca face criza eu zic ca e mai bine sa renunti la el. Mai bine mai devreme decat mai tarziu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează