|

Este posibil ca dupa ce am luat pastila de a 2a zi(escapelle) sa imi vina menstra falsa dupa 12-13 zile? pana sa vina aceasta menstra mi-am facut cu o zi inainte un test si a iesit negativ poate influenta venirea menstrei testul de sarcina(urina)

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

E posibil ca luand pastila de a doua zi sa ti se deregleze menstruatia, in sensul ca vine mai devreme, si apoi isi revine ca si,, program,, O prietena a patit, dar probabil ca difera de la organism la organism, si de continutul pastilei.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Menstra nu influenteaza testul de sarcina. Cel mai probabil nu estin insarcinata, dar e normal ca dupa o asemenea bomba cu hormoni cum e pilula de a doua zi, timp de cateva luni sa ai menstruatii complet neregulate precum si alte simptome neplacute. Mai multe detalii iti poate da medicul care ti-a recomandat sa iei Escapelle, el stie exact care sunt riscurile si cum pot fi minimizate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu daca poate.si eu am luat aceeasi pastila da nu mi-a venit menstra. sfatul meu e sa mergi la doctor si sa te informezi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu am patit exacta acelasi lucru am luat pastila p 10 si pe 22 m-am trezit cu mici sangerari in cond in care mie in mod normal imi venea pe 28 acum nu stiu daca e de la pastila decil...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează