anonim_4396
| Anonim întreabă:

Eu nu înțeleg cum naibii unii care nu au avut în viața lor o gagica, prieteni, anturaj, nu cad în depresie, sunt bine merci, iar alții care au avut gagici, prieteni, viața socială au cazut in depresie si unii nici după ani de zile nu si-au revenit. Care sa fie cauza? Unii au văzut doar în filmele xxx femei dar nu au nici pe dracu, se duc și la serviciu. Asta arată că, deși au o viață nesemnificativă, totuși nu s-au îmbolnăvit de depresie, vorbesc de o categorie nu generalizez că nu toți care nu au avut ce am menționat mai sus nu s-au îmbolnăvit.
Să nu dea naibii de îmi spuneți de unde știi tu ca nu au, pai știu fiindcă nu poți lucra când ai depresie sau sa funcționezi ca unul care nu are. Ești făcut praf, cu moralul la pământ de abia îți vine să te ridici din pat.
Care e explicația logica? Să fie vorba de vulnerabilitate genetica?
Încă o chestie ce am remarcat-o e că nu am văzut niciodată un om prost sa se îmbolnăvească de depresie, o alta enigma.
Rog seriozitate în raspunsuri, nu sarcasm fiindcă reflecta realitatea ce am relatat eu. Acord funda celui mai bun răspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| romeo78 a răspuns:

De fapt, fiind tânăr, ai pus întrebarea greșit. Corect, ar fi, de ce au exploda cazuri de depresie, sinucidere în ultimii 20 de ani, mai ales? Priviți cazul de la Craiova, în care un tânăr sinucigaș, a distrus o familie, chiar astăzi.
Răspunsul este evoluția tehnologică, care a condus la un fenomen mondial: izolare socială, ruperea de realitate reală, nu cea virtuală, relații online, care în realitate, este un dezastru.
Care mai au bunici, care vor să asculte interviuri ale unor celebrități în etate, vor afla un lucru: înainte de anii 2000 copii aveau COPILĂRIE adevărată. Nu exista iPhone, tabletă, "influencer", "bloger", și alte categorii.
Atunci era ulița satului, curtea școlii, mingea, jocurile copilăriei. Acum, copii care nici nu știu să mea, au telefonul în mână ca să tacă. Odată se juca, alerga, părinții citeau povești.
Dar, mai grav, odată eram generația "cu cheia de gât", dar aveam părinții, bunicii lângă noi!
Acum a apărut generația "diaspora", cei crescuți fără părinții alături de ei, doar de bunici. Generația buling, generați lui eu am iPhone 8, eu am iPhone 10, eu am BMW, tu ai Logan.
Pe scurt, depresivii sunt în general cei crescuți fără părinți, obișnuiți numai cu acceptări, nu cu refuzuri, care necitind, cred că pot fi stăpâni pe o fată.
Ei nu au fost educați că în viață nu există doar soare, lumină. Mai există și întuneric, eșecuri, iar când se confruntă cu partea întunecată, mulți clachează.

| Bruno92 a răspuns (pentru romeo78):

Da asta era altceva, e buna observația ta, insfarsit unul care îi funcționează neuronii e adevărat chiar de multe ori spuneam și eu chestia asta pe TPU și nu numai. Eu ziceam că unii nu se îmbolnăvesc prin orice necaz ar trece in comparație cu unu care sa născut cu gena defecta, vulnerabilitate genetica asta e cauza depresiei gena defecta multi habar nu au singurul ce știe și îl laud pe bună dreptate e utilizatorul mosotti el știe, el o studiat, el o sa îmi de-a dreptate daca vede această întrebare și o să vadă ce inepții o scos ăla că se nasc semi idioți rolling on the floor
Adică cel mai deștept om din istoria lumii sau printre sa născut semi idiot, interesant laughing. Cine e deștept își va da seama despre cineva vorbesc. Da așa e tehnologia z dar ea o fost creata cu un scop malefic de a ne transforma in zombie și se pare că au reușit gunoaiele.

| Jdefghjki a răspuns (pentru romeo78):

Foarte bine zici.

134 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asta dumnezeu stie noi habar nu avem doar parerea e de gura lumii

| Bruno92 a răspuns (pentru mgtow):

Tu crezi in Dumnezeu după ce ai rămas cu traume toată viața doar după o relație eșuată cu una ce era pe interes?

| LeSuiton a răspuns (pentru Bruno92):

"Tu crezi in Dumnezeu după ce ai rămas cu traume toată viața doar după o relație eșuată cu una ce era pe interes?" Deci e vina lui Dumnezeu acum ca unul e prost si nu e in stare sa si gaseasca o fata serioasa, este inselat si pica in depresie. Dumnezeu iti da nu ti baga in traista, in ce lume traiesti, tu ai impresia ca esti singurul care sufera si ca viata ar trebui sa fie 100% corecta si simpla si sa te ajute Dumnezeu cand ai tu chef chiar daca nu te rogi si chiar de o faci, o faci atunci cand ai necazuri.

| Bruno92 a răspuns (pentru LeSuiton):

Nu e vina lui da lucrurile nu sunt făcute la întâmplare totul e îngăduit, in fine întrebarea era despre altceva și nu ți-am răspuns ție i-am răspuns lui și te rog sa te abții că habar nu ai ce e depresia răspunde la întrebare nu mă lua cu dumnezei fictivi aici nu e întrebare despre zei ci despre cei care sunt bătut de soartă da nu sau "pricopsit " cu depresie

| mgtow a răspuns (pentru Bruno92):

Da

| Celcestietot a răspuns:

Nu ajuta neaparat genele aici, ci psihicul cel mai mult si intotdeauna chiar, eu asa consider. Vikingii, cum luptau si cu sagetile infipte in ei pe campul de lupta? Pai, datorita drogurilor care ajutau si psihicul. Deci, vezi tu ce rol important are acesta? Pe langa faptul ca este, poate fi o componenta vitala din corp care sa iti insufle puteri supraomenesti efemere si sa te faca un zeu.

,, Încă o chestie ce am remarcato e că nu am văzut niciodată un om prost sa se îmbolnăvească de depresie o alta enigma.'' -> nu stiu de tine, dar eu am vazut asemenea oameni care sa sufere de boala depresiva, chiar daca a fost temporar. Poate ca am intalnit eu niste anomalii sau poate ca tu, cine stie happy?

| Bruno92 a răspuns (pentru Celcestietot):

Genele fac că sa ai un psihic mai tare decât cel care are gena mai "inferioara"

| Celcestietot a răspuns (pentru Bruno92):

Sunt importante si genele, dar eu zic ca psihicul poate arata rezultatul final, sa si compenseze. Oricand poate interveni o rasturare de situatie, lumea este imprevizibila, buturuga mica rastoarna carul mare.

| Bruno92 a răspuns (pentru Celcestietot):

Dragule nu ai înțeles, un om cu gena teapana automat are și un psihic tare!
Unul cu vulnerabilitate nu are.

| Celcestietot a răspuns (pentru Bruno92):

Citeste cu atentie big grin.

Oamenii prosti au genele slabe - tu ai spus ca nu ai intalnit vreunul in depresie.
Oamenii destepti au genele tari si aici presupunand ca sunt cei cu gena teapana, nu? Daca-i asa, ar trebui sa nu intre in depresie.

Aici parca-i ceva necurat la mijloc in spusele de mai sus. Eu ma gandesc ca depresia intervine in primul rand datorita mediului si cu ceea ce vine el la pachet, altfel nu se poate genera ea in tine, asa-i? Deci ai putea sa ai cum vrei tu gena, totul tine de psihic, ca intalnim si oameni destepti, dar si prosti (spun asta ca sa evidentiem taberele) care sufera de asa ceva... datorita cui? A mediului. Si ce face acest mediu? Afecteaza psihicul indiferent de nivelul intelectual (si de el tine daca o sa cada prada depresiei)!

Din moment ce aceia prosti si aceia destepti au numitorul comun genele (fie ele bune sau nu), pot suferi de depresie ori nu, diferenta o face psihicul. Ce parere ai happy?

| Bruno92 a răspuns (pentru Celcestietot):

Am presupus doar și nu am zis că oameni prosti au gene slabe din contra sunt genii care au avut gene slabe.
In rest ai relatat bine.

| Celcestietot a răspuns (pentru Bruno92):

Orice parere este binevenita! Multumesc, am incercat o inlantuire logica de idei big grin.

| Bruno92 a răspuns (pentru Celcestietot):

Mda ești mai inteligent decât mine dar ai tras o concluzie greșită eu nu am zis că oamenii deștepți au gene tari sau prosti gene slabe
Nu e o regulă!
Faci legături geniale se vede că ești un tip deștept dar uneori nu citești bine răspunsurile cu atenție diferența o face gena nu psihicul daca ai gena buna automat ai și psihic strong indiferent că ești prost sau destept

| Bruno92 a răspuns (pentru Bruno92):

Adică poți să fi prost și să nu ai predispoziție, sau sa fi Smart cum ești tu și să aiwinking

| Celcestietot a răspuns (pentru Bruno92):

Eu gena vad ca pe un avantaj, de exemplu EQ-ul (nu IQ-ul) poate influenta psihicul chiar mult, unul care are inteligenta emotionala mai mare BINEINTELES ca ar trebui sa aiba psihicul mai bun fata de unul cu inteligenta emotionala mai mica, ar fi logic dupa mine. Eu cred ca pe langa faptul ca ai un anumit potential genetic al EQ, acesta poate fi influentat, manipulat, in bine, dar si in rau, de ce nu, si cand spun in rau, ma refer sa il scazi. Cum sa il scazi? Prin abuzuri, traume, prin acumularea elementelor negative inauntrul tau, dar si sa il cresti artificial, ca pana la urma asa este, se poate. Cum il cresti artificial? Cu incurajari, cu vorbe bune de la parinti (si nu numai, in principal de la ei), ca doar ei ce sunt alaturi de tine tot timpul si ei pun bazele noastre inca de la inceputul veniri noastre pe lume. Se poate creste artificial, la fel cum nimeni nu se naste cu Teoria Relativitatii in minte, ci dobandeste niste informatii (artificial, ca doar nu s-a nascut cu ele) pana sa ajunga la cunoasterea ei; la fel cum se poate pune masa musculara pe tine, masa care nu se afla in dotarea ta genetica, ci o construiesti tu, odata cu genele, care pot fi influentate intr-o anumita masura; ne putem mari si potentialul ca oameni implementand tehnologii de ultima generatie, gandeste-te la cei invalizi care isi instaleaza, ajusteaza membre robotice ca sa functioneze la capacitate optima si in viitor imbunatatind aceasta tehnologie chiar se poate depasi conditia umana, de exemplu, forta poate fi cu mult superioara unui organism uman complet natural fata de unul artificial si chiar putin modificat. Trecand peste exemple si revenind la ideea principala, cresterea artificiala a unui prost laughing o poate depasi pe cea a unui destept daca (desteptul) nu lucreaza deloc la cresterea lui din nastere, deci, cu material artificial poti invinge unul care are dotare mare din nastere, cu munca orice este posibil. Psihicul zic ca da lovitura decisiva, el decide rezultatul final, putand depasi genele. Se mai intampla sa fiu neatent, mai inteligent ca tine nu stiu, dar este clar ca si tu ai potential, poate ca ne invartim amandoi pe la acelasi procentaj de inteligenta coolwinking.

| Bruno92 a răspuns (pentru Celcestietot):

Nop chiar ești inteligent, mult peste nivelul meu sunt sigur că dacă ai vrea da nu vrei ai putea cuceri orice fată și urat daca ai fi.da poți deveni dintr-un om prost unul deștept daca îți pui creierul la cunoașterea multor informații noi chiar să îl depășești pe acela cu inteligenta nativa care nu citește nici o carte stă toată ziua și își freacă poola la livejasmin

| Bruno92 a răspuns (pentru Celcestietot):

Oare de ce medicul psihiatru (femeie) mi o zis că am un tricou frumos? Oricum e măritată are copii o fi simțit nevoia că am nevoie de un compliment având anxietate sociala?

| Celcestietot a răspuns (pentru Bruno92):

Da, sa zice intr-un anumit fel ca nu vreau, desi pot, este ciudat. Esti si tu bine fata de multi, la fel cum nu-s nici eu rau fata de multi, suntem pe binewinking. Ai inteles, cu munca se pot realiza mai multe, poti trece de anumite nivele individuale, sa iti depasesti conditia, orice ar insemna asta. Hehe, bun exemplul cu livejasmin, simplu, dar original laughing rolling on the floor!

| Celcestietot a răspuns (pentru Bruno92):

Poate ca era chiar frumos si ai gusturi, poate ca a vrut sa fie/insemne un compliment, ori voia sa te bage in seama, sa te imprietenesti cu ea mai bine, ca sa decurga treaba mai eficient, sau te placea smug. Dupa privire sau gesturi iti mai dai seama, uite, daca nu iti dai, poti cumpara o carte care te poate invata asta sau sa te uiti pe YT la tutoriale ( de ce nu happy? ), asa tu poti avea succes la fete, necesar trebuie sa stii si cum sa le mai iei daca chiar iti doresti. Daca vrei sa ma intrebi de ceva material in legatura cu autoeducatia, imi pare rau, nu pot sa te ajut (:

| Bruno92 a răspuns (pentru Celcestietot):

Ce? Daca te place o fata după gesturi sau privire? Nu am nevoie știu când o fata mă place și arata subtil. Cred că o simțit că am nevoie de un compliment și adevărul e că am nevoie de multe complimente și încurajări sa îmi revin sad
Asta ar fi ultimul lucru sa fie aia atrasa de unul că mine rolling on the floor da era într-adevăr frumos tricoul, când o zis așa am rămas înțepenit mă bâlbâiam laughing am vrut sa ii spun dar numai tricoul e frumos rolling on the floor

| Celcestietot a răspuns (pentru Bruno92):

Foarte bine dacă nu ai nevoie să știi! Știu cum este cu aceste complimente, farmează-le ca să îți recapeți puterile cool. Tricoul este frumos rolling on the floor, dar și tu erai pe val în tinerețe, nu? Ești același corp ca atunci, așa că, la cucerit cu tine, fizic nu exista că nu se poate laughing happy!

| Celcestietot a răspuns:

Fratello, bună asta rolling on the floor rolling on the floor

| Mosotti a răspuns:

E f simplu! Cei care cad, au genetic defectiuni si au predispozitie depresiva, iar ceilalti nu, asa ca de fapt situatia cu anturajul nu e decat declansatorul sau agravarea bolii de fapt, nu cauza, ca dovada ca ceilalti la aceiasi lipsa nu au nimic.

Deci stau prost cu chimia creierului si trebuie sa se duca la medic sa ia tratament ca sa isi revina, evident, daca medicul va decide asta, mai ales aia care nu-si mai revin.
Insa ma mir cum de stau asa fara sa-si revina si nu au vizitat un medic pana acum. Ca nu e deloc normal.
Normal e ca aia care-s bine "am sau n-am anturaj, merg inainte, ma bucur de ce am, sunt destule pasiuni solitare".

| Ineys a răspuns:

Sunt idioti pe scurt. Sunt barbati care au femeile la degetu mic dar nu dau 2 bani pe ele si nu alearga dupa ele cum sunt idiotii care stau si in cap sa atraga atentia uneia.

Prost/destept daca e sa te loveasca depresia te loveste. De obicei te loveste mai rau daca esti prost pentru ca nu stii sa-i faci fata. O persoana inteligenta stie sa-si puna viata la punct si sa aiba grija de ea. Un idiot daca intra in depresie se complace in ea si nu face nimic in privinta asta.

Sunt multi oameni care nu au nevoie de ce ai zis tu mai sus, gagica, prieteni multi, anturaje, etc. Culmea, s-ar simtii presate si probabil ar intra in depresie daca ar avea tot ce ai descris tu mai sus.

Sunt persoane care au un job ( nu caract saci cu nisip si dupa ce ies de la munca fac ce vor ) care necesita dedicatie si lucru si in afara orelor de munca. Sunt persoane care au diferite pasiuni, muzica, desen, etc, canta in timpul liber, picteaza, isi ocupa timpul cu altceva.

Exista personalitati diferite, daca tu ai nevoie de prieteni multi si anturaje, nu toti au.

Tu privesti treaba asta cu o gandire limitata: "Eu as intra in depresie daca m-ar parasii gagica sau daca n-as avea atatia prieteni, cum de X nu e depresiv cand e singur si nu are multi prieteni?" Este ca asa ti-ai pus problema?

Viata "nesemnificativa", asta deja e o jignire la adresa anumitor persoane. Cum spuneam mai sus, privesti lucrurile din punctul tau de vedere, esti subiectiv si nu merge asa aici, pentru ca nu toata lumea are dorintele tale si nu toata lumea gaseste bucurie in lucrurile care te fac pe tine fericit.

| Bruno92 a răspuns (pentru Ineys):

Nop, am pus în evidență că unii nu au avut întreaga lor viața nimic și nu au cazut in depresie ceea ce e fantastic, și să ști că izolarea de societatea și însingurarea pe perioade îndelungate afectează serios psihiculwinking
Multi vor sa aiba da nu pot, fiindcă nu au abilități sociale nu vb din perspectiva mea ci din atâtea sute de răspunsuri pe TPU că vor, își doresc da nu au cum sau așa au ei impresia că nu au cum și cu toate astea nu sunt grav afectați deși unu cu vulnerabilitate ar fi deci nu ai înțeles esențialul întrebării

| Ineys a răspuns (pentru Bruno92):

Vulnerabilitate la ce? La depresie?
Atunci exista si vulnerabilitate la prostie, ca anumite persoane sunt mai idioate decat altele, nu?
Exista vulnerabilitate la orice daca stai sa te gandesti.

Da si mie sursa de unde ai citit tu chestia asta cu vulnerabilitate si nu stiu ce gene ca m-ai facut curios.

| Bruno92 a răspuns (pentru Ineys):

Majoritatea medicilor mi-au spus, intreaba-l pe utilizatorul mosotti el o studiat ani psihiatriawinking nu mai am chef sa arat link psihiatrii acreditați o spun. Prostia e nativa dragule.

| Bruno92 a răspuns (pentru Ineys):

Depresia așa cum multi habar nu au pe termen îndelungat netratata afectează creierul permanent, e o boala neurodegenerativa, deci foarte gravă.

| Cristinna31 a răspuns:

Ține mai mult de predispoziția psihică. Unii sunt predispuși spre depresie, alții nu. Pot fi unii traumatizați din copilărie, săraci, dar să-și revină și să aibă o viață normală iar unii care au crescut într-un mediu armonios, au avut de toate, și să cadă mai târziu în depresie.

| Bruno92 a răspuns (pentru Cristinna31):

Un om care are o gena țeapănă prin orice necaz ar trece nu sar îmbolnăvi și dacă ar face o și-ar reveni asta incerc eu sa aduc în discuție da ăștia sunt retardați nu înțeleg.pe când unu cu vulnerabilitate genetica nu, orice necaz, stres puternic îl afectează și rămâne așa pe perioade lungi de timp.

| AnastasiaK a răspuns:

"Unii au văzut dor în filmele xxx femei da nu au nici pe dracul se duc și la serviciu încă asta arată că, deși au o viață nesemnificativă totuși nu sau îmbolnăvit de depresie"

Pai nu e vina acelor "unii" ca sunt altii atat de prosti incat sa creada ca viata consta doar in sex si femei, iar cine nu are (de obicei pentru ca NU VREA, ca orice prost e capabil sa aiba asta) e considerat de altii nesemnificativ.

Asta e explicatia legat de motivul pentru care sunt acei "unii" bine-mersi: de smecheri ce sunt. In subiectul depresie nu ma bag ca e mult mai complex de atat si nu are rost.

| Bruno92 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Nu e că nu vrea și că orice prost poate avea, nu ai citit câți incerca a avea și nu pot? Pe TPU? Nu mă refeream doar că nu au avut femei. nu au avut nimic asta e ideea că nu au putut deși poate au încercat nu poți schimba ceva ce tine de gena te asigur că mulți vor și își doresc da nu pot, oricum era vb că aceste persoane nu cad în depresie oricât de nesemnificativă e viața lor fiindcă nu s-au născut cu acea vulnerabilitate genetica. sunt șmecheri pe naiba ai zis o prostie mai mare că tine nu pot efectiv vor da nu pot fiindcă nu au abilități nu știu să abordeze nu știu să vorbească nu au incredere în ei lista e lunga.as zice eu ce sunt aia da nu vreau sa jignesc da numai șmecheri nu suntwinking

| AnastasiaK a răspuns (pentru Bruno92):

Daca sunt fericiti, sunt smecheri si poti sa zici tu ce vrei ca oamenii de genul cam fac ceva pe parerea ta...parere care, apropo, se bazeaza pe CE? Ce studii ai tu, mai exact? Ca ti-am citit si restul comentariilor, iar daca emiti pareri de genul fara sa ai niste studii si ii mai si jignesti pe cei care nu sunt de acord cu tine, cam ai o problema mai mare decat depresia.

| Bruno92 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Tocmai că nu sunt deloc fericiți. suferi de superficialitate, pa și pusi:*

| Bruno92 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Și nu spuneam de relații/sex doar, ci că nu au avut nici măcar amici, nu au avut nimic ăștia nu sunt șmecheri nu vreau sa jignesc că acum și eu sunt in situația asta da nu sunt deloc șmecherirolling on the floor destinul nu a fost drept cu ei. In schimb cu cei care nu vor relație asta e altceva dar sunt capabili, eu mă refeream strict la unii utilizatori și câteva cunoștințe.

| Bruno92 a răspuns (pentru Bruno92):

Și la care vor da nu sunt capabili. Nu oricine e capabil sa își facă o iubita in schimb la fete e altceva.am studii stai chill copile am fost premiant in liceu.

| Bruno92 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Sunt 2 categorii cei care nu vor da sunt capabili, și cei cei care vor da nu pot, nu oricine poate, nu te ai uitat la răspunsurile de pe TPU daca aveai o reținere de minte nu mai scoteai o inepție așa mare că toți sunt capabili să cucerească o femeie.

| Bruno92 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Încearcă să vorbești frumos daca vrei sa porți o conversație cu mine, am studiat puțin și psihologia, am primit multe laude de la medici.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Bruno92):

"Am fost premiant in liceu" laughing e clar si cu studiile, gata, ne-am lamurit. Eu am avut premii la concursuri internationale in liceu si totusi, nu ma laud cu alea ca am trecut de mult de nivelul de liceu laughing Deci nivelul tau maxim este "am fost premiant in liceu si am primit laude de la niste medici". Pacat ca nu realizezi cat de amuzant e ca tu ai impresia ca asta e ceva impresionant...sau ca merita macar mentionat.

P.S. Cand cineva te intreaba daca ai studii, se refera CLAR la studii superioare, de la facultate in sus, nu la un amarat de liceu. Deci tu NU ai studii!

P.P.S. Nu stiu ce liceu vai de el ai terminat daca ti s-a dat premiu, dar la cum scrii, nu trebuia sa fii nici macar absolvent de liceu si e trist rau ca nu constientizezi asta. (poate d-aia n-ai parte de femei, ca tu te crezi la nivelul celor inteligenti, cu studii si dupa ce tastezi 3 randuri, orice femeie cu cap fuge, just a thought).

| Bruno92 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Tu nu ești inteligenta, tu doar pretinzi că ai fi asta e realitatea. Și sunt mulți cu studii superioare care nu știu nici ecuații de gradul 1, nu au avut în viața lor o iubita, prieteni, viața socială și asa mai departe. degeaba ai studii superioare daca ești un no liferwinking stai toată ziua în casă și nu faci nimic, fara scoala vieții ești praf in ziua de azi.
Tu ai probleme serioase nu știu cum naibii ai avut tu premii la concursuri internaționale când tu nu ești capabilă să interprezi o întrebare, esențialul ei.
Mai și vii cu inepții că nu am avut eu femei de parca m-as fi plâns eu vreodată pe TPU de chestia asta. Te rog frumos sa îți ștergi contul că delirezi

| Bruno92 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Nu am continuat studiile din cauza depresiei, sper că o să fi și tu lovită de depresie când îți va fi lumea mai dragawinking și să văd atunci cat de "tuff" o sa te mai crezi tu laughing
Nu am zis eu că sunt inteligent nu știu cum ai dedus tu și într-adevăr nu e nici o realizare un liceu terminat, dar alții nici atât nu au și sunt bine mercicwinking
Repet degeaba ai studii superioare daca nu ești în stare să te integrezi într-un colectiv, sunt ogrămadă de persoane cu faculta care se plâng că nu au avut never o relație, prieteni, sau nu se pot integra.așa că dacă ai studii superioare nu te ajuta cu nimic în viața dacă nu ai și școala vieții, abilități sociale, personalitate, caracter ceea ce la tine lipsește cu desăvârșire. Și sistemul de învățământ nu se compara cu anii glorioși 85'. faptul că unul cu sindrom down a luat bacalaureatul cu 7 spune multe. Unul care o luat examenul cu 10 nu ar fi in stare nici măcar un 5 să obțină la examenul din 85' asta spune multe despre sistemul de învățământ.

| AnastasiaK a răspuns:

"Și nu spuneam de relații/sex doar, ci că nu au avut nici măcar amici, nu au avut nimic ăștia nu sunt șmecheri nu vreau sa jignesc că acum și eu sunt in situația asta"

Daca nu esti român, iti sugerez sa scrii in alta limba ca se pare ca scrii si nu intelegi nici macar tu ce scrii.

In rest, daca dupa parerea TA, eu sunt retardata si tot ce ai mai scris acolo, nu pot decat sa ma bucur. Ultimul lucru pe care mi l-as dori vreodata ar fi sa fiu apreciata de unul ca tine... daca imi spunea unul ca TINE ca sunt inteligenta, mi-as fi intr-adevar facut griji big grin

| Bruno92 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Nop, tu nu ști să procesezi informația, repet faptul că mi-ai răspuns că oricine e "capabil " spune multe despre nivelul tau de inteligenta, mai și afirmi că sunt șmecheri, ferească sfântul da ești cringe level 9999, chiar inspiri milă.
Daca atât IQ ul tău o dedus din această întrebare imi pare rău pentru tine și părinții tăi fameni care te-au născut

| Bruno92 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Înțeleg ce scriu foarte bine in comparație cu tine, din nou nu ai procesat informația corect.am spus că pot să scriu corect daca vreau da din anumite motive nu fac, daca o sa spun mi se va șterge contul laughing fata de multi romani de pe acest site scriu destul de ok aniwaywinking

| Bruno92 a răspuns (pentru AnastasiaK):

O alta inepție ai scris, ca sa îți dai cu părerea nu ai nevoie de studii superioare, nu toți care au studii superioare sunt inteligenți.

| Bruno92 a răspuns (pentru Bruno92):

Nu o fac *

| Bruno92 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Uite dovada scumpa mea.
https://youtu.be/FeqRdX-Hh50
Sper că acum realizezi și tu că persoanele cu studii superioare, unele într-adevăr nu generalizez sunt vai de capul lor. Știa unul de clasa a X -a întrebarea aceasta și nu știe aceste ființe inferioare, poftim studii superioare rolling on the floor

| AnastasiaK a răspuns (pentru Bruno92):

Eu nu am zis ca TOTI cu studii superioare sunt exceptionali sau isi merita diplomele, DAR cand NU ai studii, cu atat mai mult nu stii. Macar ăia au avut o sansa sa invete, tu citesti de pe Google si nici nu te duce capul sa selectezi ce trebuie ca aparent esti analfabet functional. Spre exemplu, eu ti-am dat un citat din rasounsul TAU in care admiteai ca esti si tu acum in situatia acelora care nu au nimic (amici, femei). Apoi am zis ca nu intelegi ce scrii pentru ca tocmai tu afirmasei ca nu ai zis nicio secunda ca tu n-ai femei...gen DUPA ce zisesei deja ca esti printre ei.

Ar mai fi multe de explicat, dar nu am atata timp de pierdut sa fac traduceri din romana in romana pentru astia ca tine care oricum nu inteleg.

Daca nu ai mai scrie ca... 6 raspunsuri in loc de unul, poate ai tine minte ce scrii. Anyway, ignore ca prea semnalizezi. Deja am notificarile pline cu prostiile tale.

| Bruno92 a răspuns:

Nu sunt, au defect genetic, vulnerabilitate pe când ceilalți nu au, și așa e cu excepția proștilor pe care le ai insirat medicamentele nu prea ajuta tu o faci, ele îți dau doar un avânt de a scăpa din mocirla restul depinde de tine. Este vorba de predispoziție la a face depresie nu sunt nici cum, fiindcă sunt oameni depresivi care au studii superioare, academicieni de fapt am cunoscut un profesor universitar ce era bolnav, un psihiatru (femeie) și un dermatolog the same femeie erau aeriene nu știu ce naibii căutau acolo nu mai spun ce experiențe am avut cu cei menționați, aia nu au avut depresie sunt sigur că au ceva mai grav.

| Bruno92 a răspuns (pentru Bruno92):

Prostiilor*

| XKronstadt a răspuns (pentru Bruno92):

Nu există depresie care să nu poată fi vindecată prin muncă grea și susținută, timp de cel puțin un an. Ăștia sunt prea odihniți, ar neuronii lor idem. La muncă, tovarăși, nu la smiorcăieli combinate cu pastile? laughing

| Bruno92 a răspuns (pentru XKronstadt):

Semeni puțin cu ioneasca, ancaval și mai câțiva adică toți aduceți a mentalitate comunista. Ai avut în viața ta depresie? Repet depresie nu stări de tristețe profundă, sunt sigur că nu ști ce e depresia, nu înțelegi un lucru nu poți face nimic dacă nu urmezi tratament dacă încerci să faci forțat să ieși din situația de rahat nu merge ba din contra înrăutățești la rău lucrurile trebuie să simți sa faci nu sa faci forțat. poate fi vindecata nu am zis nu, dar când ți lumea mai draga remite și atunci îți vine să îți bagi poola in tot în psihiatrie, in medicamente in tot fiindcă nu exista la ora actuală tratament care sa te scape de vulnerabilitatea genetica din cauza asta apar recăderile, remisiile că unu care nu o are nu e afectat de un eveniment stresant își revine repede pe alții nu îi afectează deloc o traumă când pe cei cu vulnerabilitate și dacă de exemplu nu au sa își cumpere ultimul tel îi afecteaza și așa rămân chit că după o săptămână cineva apare din neant și îi cumpără acel telefon.
Nu e asta chestia nu toți care nu au avut femei, prieteni, viata socială muncesc multi stau pe banii părinților sau fac combinații ideea e că pe ei nu ii lovește depresia și nici pe cei care sunt prosti nativ

| XKronstadt a răspuns (pentru Bruno92):

Mentalitate comunistă? Ăsta este contraargumentul tău? laughing
Folosind algoritmul tău, și eu pot spune că ești Bacovia reîncarnat.
laughing
Ești prea slab pregătit pentru o discuție pe tema depresiei, în toate formele ei.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru XKronstadt):

Pentru a fi depresiv trebuie' sa fii un pic mai rasarit ca media. Nu de alta, dar ur average santierist se vindeca de depresie cu o bere la pet, o cinzeaca, si un *** de toata jena cu buhaita de nevasta-sa...

| Bruno92 a răspuns:

Care psihologi omule? Care nu sunt in stare sa scape de problemele lor și se duc la alti psihologi? Uite aici dovada
https://youtu.be/O0NqU03aT8k
Eu vorbeam de psihiatrii nu de psiholog sau nu ști să distingi lucrurile?

| Bruno92 a răspuns:

Au gena țeapănă nu au vulnerabilitate genetica că dacă aveau vulnerabilitatea și cu pastile și fără the same *** erau praf nici să pretindă că sunt ok nu puteau oricât ar fi încercat fiindcă te face praf o traumă când ai vulnerabilitate nu îți mai revii, pe când unu cu gena țeapănă nu îl afectează așa de tare își revine relativ repede.in boli psihice nu are legătură personalitatea ești varza cu gena cu care te naști, deocamdată nu există tratament care sa ttrateze gena defecta cu care te naști sau vulnerabilitatea genetica de aceea mulți se plâng după ani de tratament că bolile lor psihice au remitere fiindcă nu sunt documentați și nici medicii la care se duc, când te duci la un medic psihiatru cu o depresie ăla nu te întreabă cum e normal ce boli mai ai el nu știe că depresia, anxietatea astea etc au cauze organice nu neapărat psihice și dau tratament după ureche când cauza e organica de exemplu de la tiroida dau ficat până mea.ei tratează efectul nu cauza asta nu înțelegi voi eu vă fac prosti că sunt documentat. Am dat link unui utilizator că o tipă o urmat 10 ani tratament antidepresiv și se mira că de ce nu i se vindeca boala, fiindcă era de la o afecțiune tiroidiana medicii psihiatrii nu știu asta sau stiu da nu spun au interesele lor.

| Bruno92 a răspuns:

Pai aia spun că singuratatea pe termen îndelungat creează probleme grave cognitive

Răspuns utilizator avertizat
| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

Am format bine întrebarea, chiar e geniala.aia știam și eu că intru in depresii după ce sunt părăsiți e la mintea cocosului.
Nu eu am spus că dacă nu ai relație, prieteni bla bla bla ești mai ok un utilizator o zis. Eu peste tot am zis că nu ești daca nu ai toate astea și că dacă stai izolat e nasol pentru sănătatea mintală. Văd că după ce vi inepții mai și mă înjuri de mama, normal că te-am făcut retard daca nu eu am zis asta ci un tikizator printre întrebări mă scuzi pe nedrept ar trebui sa fi mai atent.

| Bruno92 a răspuns (pentru Bruno92):

Formulat*

| Bruno92 a răspuns:

Nop eu sufăr de 12 ani de depresie, de aia spun că eu știu ce înseamnă să suferi de așa ceva dar nu am avut tentative de suicid, nu am nici o zgârietură pe mana cum fac depresivii, bine unii nu toți. Am gena că sunt dat dracul nu m-am refugiat în băutura, droguri, țigări, cafea cum fac alții la cel mai mic necaz sunt un exemplu pentru societate

Răspuns utilizator avertizat
| Bruno92 a răspuns (pentru Bruno92):

Tăietura*

Răspuns utilizator avertizat
| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

Nu știu, fiindcă eu nu prea am fost refuzat. Da TPU m-a ajutat mult într-adevăr.da am și citit eu aveam multe de spus da e greu am întrerupt tratamentul brusc și ma simt rău oricum cu unii de pe TPU și dacă îmi folosesc 3% din 5% îi bat cu inteligenta se fac singuri de ras prin proprile lor răspunsuri.

Răspuns utilizator avertizat
| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

Ioneasca are 50 de bete nu e fata ))

| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

Nu am gene bune laughing aratam ca un fotomodel și de aia, ele mă abordau eu eram timid. acum m-am îngrășat din cauza depresiei a sedentarismului.intradevar virtual eram playboy la agățat da când mă vedeam cu ele nu prea eram la fel de "player "
Și m-a ajutat și anturajul sa cunosc, anturajul care nu îl mai am fiindcă sai dovedit a fi profitori și perverși, mai bine că am scăpat de ei.deci eu am avut noroc că aratam bine și aparent părea șmecher da eu nu eram șmecher fiindcă nu aveam gena aia. Aparentele înșală.

| Bruno92 a răspuns (pentru Bruno92):

Pe care*

Răspuns utilizator avertizat
| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

Te as contrazice aici cu aspectul fizic da o vom lungi prea mult și ne vom contrazice până mâine dimineață.
Conteazul papagul, sa ai fizionomie de Alpha (mutra) și încredere în tine

Răspuns utilizator avertizat
| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

O mutră de beta așa e nu o poți schimba csf nu toți avem noroc în viață da poți compensa prin unele chestii da temporar da nu putem generaliza sunt și de ăștia cu mutre de Alpha care sunt insurati au copii, serviciu. Daca ai fata de tocilar e greu așa este da nu imposibil

| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

Ăștia de pe TPU nu vreau sa ii jignesc da renunță prea ușor.am văzut mulți băieți urâți cu fete frumoase da aia erau respectați de multa lume și aveau papagal

Răspuns utilizator avertizat
| Bruno92 a răspuns:

@AnastasiaK Suferi de prostie cronica, atât îți spun t.â.r.f.ă mica! Ai demonstrat când ai spus că toți sunt capabili ceea ce nu e adevărat, acolo sa văzut că suferi de retard, și întrebarea era despre vulnerabilitate genetica și chestia asta nu o știu de pe Google ci de la medici idioato! Mai și afirmi că sunt șmecheri, tu nu vezi că ești proasta de puti?
Nu ai înțeles nimic din această întrebare eu cred că tu suferi de analfabetism, ți-am demonstrat cei cu studii superioare de ce sunt in stare, acum încerci să te scoți că nu toți își merită diplomele etc

| TTudorr94 a răspuns:

Daca vrei raspunsuri mai bune cauta pe quora sau pe alt site international.
"Quora is an American question-and-answer website..." dar e mai mult international din ce am vazut.

https://www.quora.com/Are-people-with-higher-IQ-more-likely-to-be-depressed

https://www.quora.com/......f-the-time

https://www.quora.com/Is-depression-for-stupid-people

https://www.quora.com/Are-people-with-higher-IQ-more-likely-to-be-depressed

"it's not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change"
Charles Darwin

| XKronstadt a răspuns:

Snowflake, ai gura cam mare pentru cineva foarte prost informat. Acum, ia-ți trompeta și plângi la altă masă. laughing

| Bruno92 a răspuns (pentru XKronstadt):

Nu știu care eu sau tu care scoți inepție de toată regula că acest oameni se nasc semi idioți. Adică cei mai mari actori ai lumii, cele mai mari vedete cu personalitate, oameni care au avut iq de genii sau născut semi idioți? Omule încearcă să înțelegi firar sa fie că nu ai capacitate de lucru adică dacă nu urmezi tratament dar ia intreaba-l tu pe un utilizator de aici avalohalen de depresia lui că el are depresie cronica bine are și altceva, întrebam și o să ști odată pentru totdeauna ce e depresia și nu episodul depresiv care îl confunzi tu o sa îți spună că urmează de ani de zile tratament și i sa ameliorat puțin și nu poate lucra. Nu poți să faci ceva forțat când ai așa ceva, din moment ce ai depresie întâi trebuie să treacă și apoi vin toate de la sine de la nivel 0 la 3 sau ce o fi Daca ajungi sa-ti pui problema ca trebuie aia si aia, deja nu e ok, iar daca te fortezi te chinuie, e ca si cum vrei sa accelerezi cu frana pusa la masina, e aiurea. Se trateaza depresia si de la sine ii vine omului sa faca ce trebuie, in mod automat. Bine sa fie depresie, nu o suparare normala si sa o luam ca depresie.acum ști ai aflat adevărul e bine că nu o sa mori prost

| troleibuz a răspuns:

Poti lucra cand ai depresie. Nu functionezi la capacitate maxima, dar poti avea o viata destul de normala. Multe persoane care s-au sinucis nu au dat niciodata de inteles ca au fost vreodata depresive. Asa ca nu poti vedea cine are depresie si cine nu. Pentru ca are multe forme si manifestari si cauze.

| Bruno92 a răspuns (pentru troleibuz):

Poți vedea stai chill, nu ai văzut tuwinking

| troleibuz a răspuns (pentru troleibuz):

Nefolositor si eronat pentru ce? Depresia e boala secolului. Daca niciun depresiv n-ar lucra, s-ar duce naibii economia.

| troleibuz a răspuns (pentru Bruno92):

Nu vezi depresia. Daca se vedea, nu era o boala psihica si se diagnostica mai usor. Nu exista un stigmat asupra ei. Viata nu se rezuma la experientele tale.

| Bruno92 a răspuns (pentru troleibuz):

Fiindcă nu cunosti toate toate simptomele depresiei boss, te afectează și fizic depresia nu doar psihic.ma refer la depresii avansatewinking

| troleibuz a răspuns (pentru Bruno92):

Am in familie persoana care a avut depresie 10 ani. A lucrat in toata perioada chiar daca lua pastile si mergea la psiholog. Repet. Nu totul se rezuma la ceea ce traiesti tu. Daca nu lucrezi, cine te intretine? Daca nu ai avea parinti sa te tina in brate, ai lucra si tu. Obligat-fortat.

| Bruno92 a răspuns (pentru troleibuz):

Nu ale mele desteptule, ale celor ce suferă de depresii severe.

| troleibuz a răspuns (pentru Bruno92):

Unde vezi tu mereu persoane cu depresii severe?

| troleibuz a răspuns (pentru Bruno92):

Mai ales ca spui ca nu se ridica din pat.

| Bruno92 a răspuns (pentru troleibuz):

E posibil, nu e o regulă. Da nu îmi spune că s-a vindecat complet că nu te cred.eu vorbesc despre cei ce nu se tratează că depresia ii fac praf, și mersul e grav afectat

| troleibuz a răspuns (pentru Bruno92):

Nu s-a vindecat complet. Dar a lucrat. Asta era ideea.

| Bruno92 a răspuns (pentru troleibuz):

Am văzut câteva, și nu mai vreau sa vad. Știu cazuri și de la doctori că unii nu puteau să meargă la lucru din cauza depresiei. Acum nu toți care au depresie nu se mai duc la munca, clar! Sunt și cazuri de vindecare completa fără decăderi, mă refer la cazuri grave.
Când ai depresie și nu urmezi tratament îți repet ești afectat și fizic nu doar psihic și nu poți ascunde asta la nesfârșit.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

Nu e vina mea că m-am îmbolnăvit de depresie. Asta a fost în urmă cu câțiva ani buni, acum nu mai arăt cum arătam, incerc sa fac cumva sa slăbesc. Targetul meu e să fiu eu ok, apoi trec vânătoare.

Răspuns utilizator avertizat
| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

Eu văd că tu ești cel frustrat.dai vina mereu pe aspectul fizic, nu te-ai gândit că poate alta e problema din cauza faptului că ai fost respins de fete?
Vulpea când n-ajunge la struguri spune că sunt acri! tongue

Răspuns utilizator avertizat
| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

Îmi cer scuze daca am jignit pe cineva nu asta era intenția happy le transmit tuturor sa nu se resemneze și să nu se de-a bătuți niciodată. Eu nu mă simt superior deloc fata de acești oameni, contează prezentul nu trecutul.

Răspuns utilizator avertizat
| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

Man crede-mă nu vreau să mă cobor la mintea ta, poți să mă faci in toate felurile.tu rezolvați problemele cu fetele, nu ai tu treaba mea.

| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

Am vrut sa aduc în evidență vulnerabilitatea aia blestemată nu sa ofensez pe careva, nu asta era scopul întrebării.nu sunt arogant eu ii respect și pe cei care nu au avut, oameni să fim asta contează.

| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

Ești cam sensibil, câți ani ai daca nu te superi?

Răspuns utilizator avertizat
| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

Lasă mintea, zi câți ani ai? laughing

| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

Vezi de ce te resping fetele? Că ești anxios

Răspuns utilizator avertizat
| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

Ți frica să dezvălui varsta, vezi? Te aceea am spus că fetele nu te evita că ești urat ci că ai probleme. Cred că te sperii și de propria umbra. Cred că ești un copil frustrat, hai du-te și baga cs go că acolo sigur ești bun.

Răspuns utilizator avertizat
| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

Era așa complicated? Chiar era necesar să jignesti? Păcat dacă la 28 ai mentalitatea asta sa crezi că ai fost refuzat din cauza fizicului, ți-o luat ceva timp sa răspunzi la întrebare, îți făceai tot felul de scenarii... Acum îți urez vizionare plăcută.

Răspuns utilizator avertizat
| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

De ce ești obraznic? Ști ce cred eu după răspunsurile pe care le dai? Că ești genul de tip pe care și escortele l-ar evita.

Răspuns utilizator avertizat
| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

Ia zi-mi tu mie * grele romînurile happy
Nu le intereseaza asta pe ele trust me, au ele parte de așa ceva la greu. Îmi place că ai ceva tupeu în tine laughing omule atât îți spun fi om!

Răspuns utilizator avertizat
| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

rolling on the floor da ce ești așa agresiv Man? Cum e cu meciurile? Ai uitat că eu te am scos de acolo? Asta e rasplata ta? Man eu glumesc cu tine calmate. Am pus o întrebare as aprecia daca ai răspunde happy

Răspuns utilizator avertizat
| Bruno92 a răspuns (pentru SLS92):

Invers, pe raspunsurile tale de rahat.văd că nu ști de gluma, ai probleme de comportament, vezi de ce te refuza fetele? Chiar nu ești în stare să raspunzi politicos? Ai impresia că îți duc eu ție grija? Am incercat sa comunic cu tine politicos da văd că nu se poate. Da ignore daca asta consideriwinking

| Sophieka a răspuns:

Nu stiu unde e prostia mai mare, la cei pe care ii numesti tu prosti sau la tine.
Sunt persoane a caror viata este grea, au probleme, au un parinte pe moarte, au divortat, le-au murit un copil in accident s-a.m.d si daca te uiti sau vorbesti cu ei, au spune ca nu au nimic, si nu pentru ca "baga" in ei pe pastile, ci pentru ca au o personalitate puternica si cauta sa mearga inainte asa cum e situatia.

Eu nu cred in acest fapt ca fara sex sau fara un partener viata nu are sens...Nu are sens daca esti disperat, sau esti presat de societate / familie ca sa iti faci familie.
Unele persoane isi doresc sa fie libertine, sau asteapta un partener potrivit. Poate cand te vei mai maturiza, sau te vei inconjura de persoane cu o mentalitate diferita fata de a ta si a mediului tau, iti vei da seama de mai multe.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| LeSuiton a răspuns:

"alții care au avut gagici, prieteni, viața socială au cazut in depresie si unii nici după ani de zile nu si au revenit." pai tocmai din cauza asta au avut depresie, acum depinde si cat de mult te duce capul sa eviti asta.

| Bruno92 a răspuns (pentru LeSuiton):

Că au avut și nu mai au? Adică mai bine nu avea deloc că nu se mai îmbolnăveau bravo mai meriti premiul Nobel pentru aceasta constatare.e cum am zis eu tine de vulnerabilitate genetica, pe unul care nu o are nu îl afectează așa tare ca pe unu cu vulnerabilitate își revine repede când pe celălalt nu, îi afectează profund de exemplu moartea unui membru de familie sau că o fost înșelat de xuleasca.

| LeSuiton a răspuns (pentru Bruno92):

Nepoate, orice om isi poate intari psihicul.

| Bruno92 a răspuns (pentru LeSuiton):

Nu știu, daca ști tu cum aș aprecia sa îmi spui. Fiindcă când ai depresie serioasa, repet depresie nu episod depresiv care toată lumea îl are, vb de patologie, când ai nu știu cum îți poți întări psihicul când tu nu mai și nici o motivație totul e lipsit fara sens ce încerci tu sa spui e sa forțezi lucrurile sa faci ceva sa nu mai fi in condiția aia nu, nu merge fiindcă nu poți face ceva mecanic totul vine de la sine și atunci automat îți vine să faci ceva că sa ieși din starea aia. Dar daca ști as aprecia sa îmi spui și mie cum îl poți întări când tu de abia te ridici din pat cu orele nu cred că te-ai confruntat cu o depresie ca asta că știai despre ce vorbesc și nu mă contraziceai.

| Bruno92 a răspuns (pentru LeSuiton):

Uita-te aici de ce spun ceea ce spun, excluzând vulnerabilitatea genetica că am văzut că habar nu ai despre ea și remisiile cauzate de ea.

Persoanele cu boli psihiatrice prezintă adesea un nivel anormal al hormonilor tiroidieni şi, în loc să li se administreze un tratament hormonal, li se dau în mod greşit antidepresive sau anxiolitice, susţin cercetători citaţi de The New York Times.

Leah Christian, 29 de ani, s-a tratat timp de zece ani cu antidepresive pentru că suferea de depresie şi anxietate. Nu a obţinut nici un rezultat. În urmă cu câţiva ani, şi-a făcut o serie de analize hormonale şi a descoperit că suferă de o boală autoimună, denumită tiroidită Hashimoto, o cauză frecventă de hipotiroidism. Femeii i s-a administrat levotiroxină, un înlocuitor sintetic al hormonului tiroidian, iar depresia şi anxietate au dispărut. „S-a dovedit că toate simptomele mele aveau cauză tiroidiană", spune Leah Christian.
Glanda tiroidiană produce doi hormoni: tiroxina sau T4 şi triodotironina, cunoscută şi sub denumirea T3, ambii jucând un rol important în numeroase procese fiziologice, precum reglarea temperaturii corpului, bătăile inimii şi memorie. Expunerea la radiaţii, modificările de la ­nivelul solului, stresul, o cantitate prea mare sau prea mică de iod în dietă, unele medicamente sau bolile autoimune pot afecta funcţia tiroidei.
O cantitate prea mare de hormoni tiroidieni (hipertiroidie) accelerează metabolismul, cau­zând transpiraţii, palpitaţii, pierderea în greutate, anxietate. Pe partea cealaltă, o cantitate insuficientă de hormoni (hipotiroidie) poate cauza oboseală, creşterea în greutate, dar şi depresie, probleme de concentrare şi de memorie. „În prima parte a secolului 20, cele mai detaliate descrieri ale depresiei clinice se regăseau în literatura de endocrinologie, nu în cea de psihiatrie", spune Russell Joffe, psihiatru la North-Long Island Jewish Health System
De acea susțin ca sunt boli psihice de ex depresia și anxietatea de 2 tipuri organice și psihice de aceea trebuie tratat cauza nu efectul cu tiroida am dat un exemplu dar sunt mai multe. Psihiatrii nu au cum sa știu asta

| TimmyTim a răspuns:

Salut!
Aceasta este părerea mea *personala* pentru întrebarea/întrebările tale:
Consider ca în viata, fiecare pas pe care îl facem, pe plan personal, profesional, social, etc; trebuie făcut în momentul în care suntem cel mai capabili și apți sa o facem.
Exemple concrete începând de la 0, cu cele mai banale, pana la cele mai importante lucruri pe care le facem:
- Învățăm sa mergem cam pe la 1 an, pentru ca atunci suntem capabili sa o facem din punct de vedere medical.
- Mergem la grădiniță pe la 4 ani, pentru ca de la vârsta asta începe sa ni se dezvolte memoria pe termen lung, abilitățile sociale, începem sa ne facem "prieteni" pe care nu ii uitam după 2 săptămâni; de la vârsta asta începem practic "Viata".
(Nu prea stiu oameni care își amintesc ceva ce au făcut la la mai puțin de 3, 4 ani)
- Mergem la școală de la 7 ani, pentru ca de la vârsta asta creierul nostru începe sa asimileze foarte multe informați, învățăm ce înseamnă regulile, sa ascultam, sa ne facem prieteni pe care o sa ni-i amintim toată viata.

Iar de la următoarea etapa, adolescenta, de la vârsta de 12- 13 ani putem sa începem sa vorbim despre o "viata sociala" pe care începem sa ne-o construim; tot ce a fost până acum a fost doar "o joaca de copii"...ce urmează e o "joaca de adolescenti imaturi" laughing
- de la vârsta asta începem, dpdv biologic, sa ne dezvoltam extrem de mult, iar dpdv social, începem sa descoperim: fericire, tristețe, prințese, prinți, inimi frânte, iubiri/relații perfecte (de 2 saptamani) glume mai bune sau mai rele, anturaj, etc. (Asta pentru marea majoritate)
Începem sa credem ca putem face mai mult decât ne lasă vârstă sa o facem: sa întreținem relații, sa fim șefi, sa " ne dam mari cu nimicuri", etc...le știm pe toate.
Și de aici începe toată chestia cu: de ce unii oameni care au avut o viata sociala atât de activa, ajung depresivi si mai știu eu în ce feluri.
Cel mai bun exemplu este cel al relațiilor:
Știați ca sentimentele se consuma?
În adolescenta credem ca suntem apți și capabili sa iubim cu adevărat; și începem sa investim voastre multe sentimente în relații de cele mai multe ori de foarte scurta durata care se termina cu dezamăgiri și vise.
Însă toate aastea jungla lăuntric moment dat sa ne copleșească.
Ajungem sa nu mai fim capabili sa putem sta lângă o persoana fără adevărate ne uita și în alta parte și ne întrebăm de ce?
Nu-i asa ca nu mai poți sa iubești ca prima data? Oare de ce? Pentru ca ai trecut prin multe relații care nefiind alimentate de o iubire adevărată, ți au consumat sentimentele și ți-au ridicat standardele (sau cel puțin asa ți se pare)
Ne-am despărțit prima data pentru ca am cautat ceva mai bun. A doua data de ce? Din același motiv.
Și nu mai spun ca cel mai important lucru pe care îl fac relațiile intre 12 și 18 ani sunt doar sa îți atragă atenția de la cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci la vârsta asta. De la dezvoltarea personala și profesionala în care trebuie sa investești cel mai mult în adolescența.
Și ajungem la 20 și ceva de ajungi și vedem ca nu suntem productivi, ca nu putem sa avem relații stabile, parca nu ajungem viata în noi.
De ce? Pentru ca am încercat sa facem lucrările mai devreme de momentul în care ar fi trebuit făcute.
Am încercat "sa fim smecheri și rebeli și amorezi" pe când nu aveam nici 12 clase. Acum avem și facultate și un job foarte bine plătit, dar nu mai avem putere/sentimente/ viață în noi pentru a le descoperii alături de persoanele care contează cu adevărat. Și ajungem sa credem ca suntem singuri, sa intram în "depresii" sa credem ca nu putem mai mult, ca nu mai vrem sa ne ridicam din pat.
Desigur! Viata trebuie și merita trăită! Dar trebuie sa fim atenti cum o facem și ce facem! Avem timp mai mult decât credem sa creăm amintiri frumoase, sa descoperim adevăratul sens al iubirii, sa ne descoperim pe noi.
Nu trebuie sa facem tot pana la 18 ani. Ce facem în restul anilor pana la 70-80-90?
Trebuie sa învățăm sa știm când fiecare lucru își are rostul în viata pentru ca atunci când ajungem la punctul cel mai înalt sa spunem: Am ajuns pana aici, acum voi urca și mai sus, alături de o familie a mea, aventuri, prieteni pe viata, sentimente pe care acum am capacitatea de a le gestiona și întreține!

As putea vorbi despre asta mult! Aici sunt doar "câteva" idei.
Sper ca te-am ajutat! Și pe tine și pe alții care o sa citească acest mesaj.
Dacă vrei tu/vrea cineva pot sa incerc răspund la întrebări de genul...
@_timotei_fulgeanu_ sunt pe Instagram.
Sa ai/ aveți o seara minunata!

| Bruno92 a răspuns (pentru TimmyTim):

Vrei răspuns apreciat de editor am înțeles rolling on the floor
Frumos răspuns!

| sever11 a răspuns:

Daca o persoana nu a avut gagici,prieteni,anturaj asta nu inseamna ca nu sufera sau ca nu a suferit de depresie sau alte dereglari mintale.
Dar cei care au sau au avut gagici,prieteni,anturaj au doar un risc mai ridica sa intre in depresie, a fost inselat de iubita sau ranit de un prieten care ar fi bagat mana in foc pentru el sau esclus din anturaju la care tine foarte mult, cu alte cuvinte i-a fost tradata iubirea, sentimentele, increderea,
Multi care pierd acestea "sentimente" nu mai pot sa isi revina prea curand sau niciodata, iar multi recurg la sinucidere
Stiati ca rata de sinucidere in romanie este de 9.4 din 100.000 de decese si majoritatea lor sunt tineri cu varste cuprinse intre 15-29 de ani toate din cauza tulburarilor mentale.

| Bruno92 a răspuns (pentru sever11):

Au suferit da și-au revenit. unii, nu toți bineînțeles. Cei ce și-au revenit gena teapana ia ajutat și da ai dat un răspuns bun văd că mai sunt și oameni normali pe situ asta.