| AvalohAlin a întrebat:

Eu știu deci cauzele și tratamentele reale a aproape toate bolile principale și cunoscute pe care știință nu le-a descoperit în totalitate. Sunt Medium Medical.Glumeam.Doar am citit cărțile Mediu.m Medical Anthon.y William
Daca vreți și voi sa le aflați citiți cartile Medium Medical in special cartea Vindecare prin detoxificare și Medium Medical cartea albastra mica cu plămâni pe ea, acolo scrie cauzele reale a tuturor bolilor cronice, principale și dese.
Daca le-ați citit deja credeți că MM are dreptate in ceea ce zice? Are milioane de fani în toată lumea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Descoperă men cum sa scăpăm de anxietate mai bine sad

| AvalohAlin explică (pentru anonim_4396):

Cercetez,cercetezlaughing
Tu mai iei vreo pastila de la Dr?
Dr.mi-a zis da iau 3 Anxiar pe zi, ieri.Pt anxietate și toc.laughing
Tu mai faci vreun tratament sau mergi regulat la Dr?

| Anonim a răspuns (pentru AvalohAlin):

Da, iau venlafaxina pentru depresie și spitomin pentru anxietate. Nu mai e depresia asa severa, ma simt ok, dar anxietatea este la fel. Din nou trebuie sa schimb tratamentul pentru anxietate. Am luat și eu Anxiar și nu m-au ajutat deloc pe anxietate, erau foarte slabe. Singurul tratament care ma ajuta era xanax, dar xanax te cam adoarme, și imediat devii dependent. Tu ai anxietate sociala sau ce tio de anxietate ai? Cum te simți cu Anxiar?

3 răspunsuri:
| Iamforfun a răspuns:

Nu am citit Medium Medical.
Îți recomand "Cauzele spirituale ale bolilor" de S. N. Lazarev.