|

Exista dubla personalitate? Daca da, cum se manifesta?

15 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| a răspuns:

Dubla personalitate este o forma de boala psihica si ea necesita tratament de specialitate, imediat dupa ce bolnavul ori apartinatorii lui, isi dau seama de aceasta situatie.
Modul de manifestare este diferit de cel normal, persoana in cauza trece de la o stare de manifestare la alta si de regula cel in cauza nu-si mai aminteste cum s-a comportat, cum a reactionat anterior. Important este ca bolnavul sa fie tratat pentru a nu se crea situatii nedorite, cand cel in cauza isi poate face rau siesi ori celor din jurul lui.
Desigur ca exista si situatii cand oamenii spun cam asa: nici nu stiu de ce am facut cutare lucru sau m-am comportat asa, parca nici nu as fi fost eu. Desigur ca, acest lucru accidental i se poate intampla oricui, insa daca aceste stari necontrolate invadeaza deseori persoana respectiva, este clar ca este vorba de o boala psihica ce poate fi stapanita doar cu medicatia prescrisa de medicul psihiatru.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Alte răspunsuri
| a răspuns:

Am vazut eu intr-un film ca una ziua era cineva, si noaptea cand se culca, dupa 1 secunda se trezea si era altcineva in alta parte si nu stia care e viata ei cea adevarata laughing deci poate exista.

bishop

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rand vreau sa stiu si eu daca utilizatorii GANDESC sau fac o mica incursiune in domeniul respectiv inainte sa tranteasca intrebarea...asadar normal ca exista.Este o boala de natura psihica extrem de periculoasa de poate evolua din diferite motive fie genetic fie din cauza unor abuzuri sau probleme precum singuratatea excesiva combinata cu diferitele obstacole ale vietii care pot deveni o influenta pentru aceasta boala extrem de usor.Unii isi portretizeaza aceasta personalitate din simplul motiv al singuratatii, altii fara sa isi dea seama (de cele mai multe ori). Multi criminali actioneaza sub influenta acestei boli, fiind niste prieteni buni astazi si maine pun mana pe topor si isi masacreaza familia.Ei de obicei nu fac distinctia intre cele doua personalitati intrand intr-un fel de "sleep mode" cand trec de la un caracter la altul. Factorul principal este in orice caz asa cum am mai spus maltratarea psihica si/sau fizica de la o varsta extrem de frageda.Boala trebuie tratata intr-un mod mai aparte si se necesita internarea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Exista! DA se manifesta astfel:ziua este o persoana si noaptea este cu totul schimbata dar nu isi aduce aminte ce face cealalta persoana din ea! Ea nu stie ca are dubla personalitate niciodata!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da,exista,iubitul meu are asa ceva si iti pot spune cum se manifesta la el. Tatal sau vitreg a creat acest monstru inauntrul lui, torturandu.l in fiecare zi.
Iar acesta vrea sa chinuie toti oamenii.
Atunci cand se enerveaza, sau se supara sau se simte foarte vinovat, monstrul iese la suprafata si face tot felul de lucruri. Iar dupa ce se trezeste, nu.si mai aminteste nimic. Mi.a zis ca a fost pana acum la 7 psihologi, si niciunul nu a reusit sa.l ajute.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dap, eu am tripla personalitate. Pe site sunt amuzant, cu fetele sint timid si acasa dorm laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ca o boalalaughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cei care au intr-adevar probleme se simt doua persoane intr-una singura, dar asta se intampla foarte rar, majoritatea copiilor si adolescentilor folosesc aceasta stratagema ca mod de aparare la acrosarile sociale sau familiale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acrosari in familie gen abuz, sau violenta, daca copilul sau adolescentul nu trece peste socul acela, poate avea dubla personalitate pana tarziu dupa ce va ajunge adult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu nu stiu daca am o dubla personalitate exact dar se intampla atunci cand cineva se ia de mine fara nici un motiv si incearca sa-mi faca rau, sa reactionez foarte diferit, adica devin foarte furios, nu am frica, parca sunt intr-o transa ciudata. E bine pentru mine ca ma ajuta sa ma apar de prostii care imi vor raul, dar bineinteles e rau pentru persoana vinovata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da... exista si pot spune ca este o boala psihica ffffffffffffffffffff periculoasa, mai ales in combinatie cu alcool.Fostul meu sot sufera de asta si pot spune ca am trait un cosmar...chiar medicul lui m-a sfatuit ca atunci cand anticipez o criza sa-mi iau copiii si sa fugim din calea lui.Asa ca feriti-va de cei cu aceasta boala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Toata lumea cunoaste semnul "dao"sau "tao" acele doua virgule, alba si neagra cu doua puncte inscrise in cerc.Acela este semnul de echilibru energetic, care exista in orice:lucruri materiale, fiinte, aer, apa, etc.In noi exista si bine si rau(alb si negru). Depinde de noi ce vrem sa scoatem in evidenta. Din punct de vedere al personalitatii exista anima si animus. O femeie poate avea trasaturi de barbat si un barbat poate avea trasaturi de femeie(transexualii)Cind acea trasatura este mai puternica se intimpla ca o femeie in anumite conditii(impuse de conjucturi, vointa proprie)sa aiba dubla personalitate. Un barbat care are trasaturile caracteristica unei femei (care nu vrea sa recunoasca sau ii este "rusine"sa le recunoasca)se comporta anormal in sensul ca ori se comporta ca o femeie ori exagereaza comportindu-se ca un "macho". Iar este vorba de dubla personalitate.Alcoolul si drogurile amplifica in sens negativ aceste personalitati ceea ce duce la situatii grave sau chiar situatii penale.Cu ajutorul calificat si cu ajutor personal(cursuri de autocunoastere)se pot rezolva foarte usor.Mai grav este atunci cind persoana in cauza nu vrea sa recunoasca acea problema a sa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Alte răspunsuri
| a răspuns:

Nu stiu ce sa cred din cea ce am citit eu pe acest site ma face sa cred ca si eu sufar de Dubla Personalitate de ce?
Fac mi-se intampla lucrurii pe care nu mi le amintesc absolut deloc sau foarte putin adica imi cam imaginez despre ce ar fi vorba dar nu si de ce am facut fac lucrurii a caror explicatie de ce le/am facut nu le gasesc o explicatie.
Si apropo nu este nimic de ras cu a-3-a personalitate pentru ca intr-o zi vei putea fi si tu in suferinta si cum ar fi ca cineva sa rada de tine?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează