| Radandam a întrebat:

Exista posibilitatea ca tu sa nu stii ca ai coronavirus si sa mori pentru ca nu ai stiut ca ai corona si nu te-ai tratat? Sau simptomele sunt asa vizibile si chiar te impun sa te duci la spital si vei afla acolo?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Foarte multi sunt fara simptome: http://bit.ly/38L2mdp

| Jassmina a răspuns:

Nu exista asemenea posibilitate!
Adica, tu nu simti ca ai febra, ca-ti este rau? ca nu te simti bine?
Nu te duci la spital, fiind sfatuit sa suni la mediculd e afmilie intai sau la spitalul din apropiere si sa dai toate simptomele si esti sfatuit de ei, ce sa faci, dar sub nici o forma nu te duci singur la spital, fiindca virsul este foarte contagios si poti infecta pe toti cei cu care intri in contact, de la soferul masinii, lumea intalnita pe scara, pe strada, in spital.
Stai acasa si suna la spital, sau la medicul de familie si iti vor spun ei ce sa faci, ori vin ei la tine, sa te ia la spital.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Bună întrebare!

| AnonimMareMareMare a răspuns:

Si eu sunt speriat si am pus tot felul de intrebari despre chestia asta, intra pe profilul meu si uita te daca vrei sa afli mai multe, insa eu consider ca daca febra este mare, trebuie sunat la 112

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru AnonimMareMareMare):

Daca ar veni salvarea la fiecare cu febra, ne-am duce dracului toti. Ce inseamna la voi febra mare? Aveti habar cand trebuie' sa va ingrijorati datorita febrei la adulti/copii? Nu, dar hai sa sunam la 112 ca tusim, ne curge mucu' si avem 37.9...

| AnonimMareMareMare a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Febra mare nu inseamna 37.9 pentru mine, febra mare inseamna peste 39

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru AnonimMareMareMare):

La adulti sau la copchii? Depinde foarte mult si cum se simte respectivul. Daca ai febra dar bagi lichide si te alimentezi cum trebuie, nu e cazul de spital si mai ales de 112. Exista taxi/transport in comun, nu e ca si cum daca ai 39.1 o sa mori daca nu te duce careva cu salvarea.

| Simpatik a răspuns (pentru AnonimMareMareMare):

Eu am atins candva acum multi ani recordul de 41, e adevarat ca am vazut moartea cu ochii dar nici coronavirus n-am avut ca nu se "inventase".

| Maxxxi a răspuns:

Febra ar fi cel mai evident simptom. Daca ai febra sau ai simptome de raceala si ai avut contact cu persoane straine ar trebui sa mergi la doctor.Doar daca esti foarte batran ai muri dar oricum nu iti face griji daca ai sub 50 ani ai sanse de vindecare mari. Oricum trebuie sa mergi la medic daca febra este puternica.

| Bossdeanonim12 a răspuns:

Salut! Sansele de deces la copii este este de 0, 2 %. La adulti, 2%. Iar la batrani, intre 4 si 14%.
Iar la o gripa normala este mai grav..., iti imaginezi ce poate face...
Eu zic sa nu ne panicam, dar totusi, sa ne protejam.
Multa sanatate!