|

Facandu-mi un tatuaj exista sansele sa-mi schimb metabolismul (gen sa ma ingras sau sa slabesc)? Sau imi poate afecta musculatura?

Am auzit lucru asta undeva si vreau sa stiu daca asa e

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

De unde ai auzit asa ceva? si care ar fi explicatia?
adica ce legatura ar avea cerneala aia batuta sub piele practic, ca nu intra acu ala 20 cm sub piele.
Ce legatura ar avea cerneala aia cu ingrasatu sau slabitul?
Ok ai citit undeva, dar tu nu te gandesti? bai, ia stai asa, ce legatura ar avea un tatuaj, cu metabolismul meu?
In cel mai rau caz, pe langa faptul ca te vei alege cu un tatuaj toata viata, si gandesti altfel la o varsta, iar cand esti matur altfel, si ti se va parea o mare prostie cand vei creste, poti sa iei hepatita, sida, si alte boli care se transmit prin sange.
Mai ales cand la anumite saloane, pun baietii cerneala in capacel, o folosesc, apoi o varsa inapoi in sticluta.
Ca degeaba au acele sterilizate daca fac asta.
ma rog. Eu de asta m-as ingrijora in prima faza, sa fie salonu brici, si sa nu ma duc la cine stie ce puscarias acasa sa mai iau si sida.
Ceea ce ai scris mai sus nu are sens si nu vad nici o legatura

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu nu si nu.
Dar ai sanse sa te imbolnavesti daca acum nu este steril etc
Eu sunt mai introvertit asa m-as duce cu acul/acele mele si cu soltia mea, le poti cumpara din comert sa online si asa as fi putin mai sigur ca nu iau vreo boala nasoala cu transmitere.

| a răspuns:

Nu te ingrasa sau slabeste si nici nu-ti afecteaza musculatura, ca nu se face adanc in muschi, ci pe piele, la suprafata.
Tatuajul nu-ti modifica metabolismul, dar daca nu este facut corect si sub reguli stricte de sterilizare, poti sa iei hepatita B, C sau chiar SIDA (HIV).

| a răspuns:

Nu are nici un efect asupra metabolismului, daca iti faci tatuaj.

| a răspuns:

Un tatuaj nu îți poate afecta metabolismul. Cu atât mai puțin musculatura. Depinde de situație, dacă de exemplu te îngrași, pielea se va întinde (in funcție de zona) și tatuajul va arata diferit, in rest nu este nimic rău.