| Alexandra_5259 a întrebat:

Fata mea e cam grasuta si as vrea sa mai slabeasca un pic.Recomandari?(Pentru copii)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Zero: dulciuri, sucuri, paste, pizza, cartofi prajiti si fast-food.
Cat mai multe: fructe si legume proaspete, nefierte.
Minim doua ore de efeort fizic pe zi.

| Rihanna18 a răspuns:

Daca regimul ar fi "usor", am fi toti la regim.

renunta la paine si paste fainoase. renunta la carnea prajita in ulei si mananca numai carne slaba (peste, pui) la cuptor, la gratar sau fiarta. mananca multe legume si fructe, renunta complet la mancarea de tip fast-food, renunta la dulciuri si bauturi acidulate. mananca putin si des (de 5 ori pe zi, in cantitati mici. e mai bine decat sa mananci de 2 ori pe zi dar atunci sa dai iama in mancare).

fa mult sport. poti sa te duci la alergat, sa iesi cu rolele, cu bicicletele sau sa mergi pe jos, timp de macar jumatate de ora, dar in ritm alert (stii cum se spune: mersul pe jos face piciorul frumos). daca ai posibilitatea, du-te la un bazin de inot. este cea mai rapida cale de a slabi/tonifia intreg corpul. Pentru abdomen fa multe abdomene (macar 200/zi daca vrei sa se observe efectele. poti sa le faci in 4 serii de cate 50 de abdomene). Pentru fesieri fa genuflexiuni. Poti incerca si astfel de exercitii: http://www.muccelmic.com/......-t264.html

| Afdsa a răspuns:

Multe fructe, putine mancaruri bogate in grasimi, putine dulciuri, chips'uri, sucuri acidulate, de preferat apa plata. Sport minim 30 minute/zi. Daca rezultatele dau gres, iti recomand o vizita la nutritionist.Succes!

| Pheno a răspuns:

Iti este rusine de fata ta?