| Rosalia a întrebat:

Fetelor, vi se întâmplă ca înainte de menstruație sa vă doară jos, in abdomenul inferior și spatele, iradiind durerea spre picioare?
Am aceste simptome de câteva zile și urmează să-mi vina menstruația, dar aceste aceste simptome le aveam de obicei in timpul menstruației, nu înainte, de aia mi se pare ciudat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Ar putea fi si asa cum spui pentru ca urmeaza sa iti vina, astepta si observa daca trec durerile dupa menstruatie.
Femeile is diferite asa ca nu te astepta cum e la tine sa fie la toate, is unele ce le doar ovarele la ovulatie sau mai stiu eu sfircurtile etc.

Daca nu-ti trece nici dupa menstruatie, atunci iti poti face problema, eventual sa mergi sa afci un control ceva, ginecologic sau raze la coloana, pentru ca dureri asa poat apare nu doar din cauza organelor sexuale, apar si de la coloana si de la rinichi ertc.

Cum am spus observi daca persista si dupa mentruatie si dupa stii cauza.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, niciodata.
Dar simptomele pe care tu le descrii pot avea legatura cu o infectie urinara, cu nisip la rinichi, cu chisturi ovariene, cu fibroame uterine, cu tumori, sau alte boli nedetectate si nedetectate.
In principiu, un corp perfect sanatos nu are dureri menstruale!
Recomand investigatii amanntite ale aparatului uro-genital, fiindca exista ceva acolo, care dau aceste dureri.

| Fatamuntilor a răspuns:

Am avut dureri aproape mereu! Nu in fiecare luna, dar am avut!
medicul de familie a zis ca sunt ok
Totusi, poti intreba si tu un ginecolog, macar sa iti faca un ecograf.

| dullcat5678 a răspuns:

Da, se intampla la majoritatea femeilor.Stai linistita.