Întrebare recomandată |

Fiica mea are 10 ani si 7 luni. Este mai dezvoltata. I-a venit menstruatia pentru a 3 a oara si data trecuta i-a durat 3 zile si prima oara la fel. Acum i-a venit pe 5 ianuarie si acum inca ii mai curge sange. Pot zice ca nu este o cantitate mai mare de sange dar totusi ii curge destul de mult. Oare cat mai dureaza? Sunt ingrijorata. Nu stiu ce sa fac pentru ca eu cand eram mica nu eram asa dezvoltata. Fara glume...

10 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| a răspuns:

Recomand sa va consultati cu medicul de familie ce probabil va va trimite la un endocrinolog pentru investigatii. Tin minte ca si la mine a fost o situatie asemanatoare, pana pe la 16-17 ani cand mi-am revenit cat de cat, imi venea o luna da, o luna ba. Tot in aceeasi perioada in care mi-a venit prima data (aveam in jur de 12 ani) mi s-a declansat si o problema cu tiroida ceea ce ar putea reprezenta un factor destul de puternic. Am aflat ulterior ca am si in familie matusi carora le vine menstruatia neregulat desi au o varsta si cum nu se punea problema sarcinii la mine, am lasat-o asa si vad ca acum s-a mai reglat, ce-i drept mi-am schimbat si eu stilul de viata, caci il aveam destul de dezordonat.
Seara frumoasa si succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deszvoltarea precoce se datoreaza alimentatiei, deoarece absolut totul contine substante chimice care grabesc dezvoltarea, de la fructe la carne ( sucuri, biscuiti, mezeluri, fast food, etc.). Asta este noua generatie. Vina parintilor ca ii lasa sa se indoape cu e-uri. Daca i-a venit menstruatia nu cred ca este o problema, momentan i se regleaza. Din cate stiam in primele luni difera, fiindca abia dupa un an se regleaza definitiv, in caz ca nu apar complicatii, adica chisturi sau alte probleme. Dar pentru mai multa siguranta consultati un medic ginecolog. Explicatii fetei cum sta treaba cu acesta si ce face el, fiindca in majoritatea cazurior, parintii isi tarasc fetele in fata acestuia fara sa le dea o explicatie, iar cand doctorul vrea sa le consulte, sunt sanse sa ramana cu sechele, nu conteaza daca ginecologul e barbat sau femeie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dezvoltarea prematura a fetitei, se datoreaza hranei cu care a-ti hranit-o, plina de hormoni si chimicale.

Faptul ca acum are de 5 zile menstra, este intr-adevar ingrijorator si trebuie sa mergeti cu ea la un endocrinolog, sa-i faca investigatii medicale hormonale si tiroidiene.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se considera ca numarul zilelor de sangerare menstruala, este NORMALA in toate cazurile in care, lungimea procesului menstrual se incadreaza intre minim 2-3 si maxim 7-8 zile. De asemenea daca apar fluctuatii privind numarul de zile de sangerare de la o menstruatie la alta, abaterea nu trebuie sa reprezinta un motiv de ingrijorare. Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fara glume..Trebuie sa mergi la un medic! Scuza ma ca ti zic. dar chiar crezi ca poti rezolva aceasta problema. pe TPU? Sau pe net in general?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Stropdeploaie):

Raspunsuri aiurite...
Doamna a cerut pareri, nu cred ca se gandea nicidecum ca ar putea rezolva problema scriind cateva randuri pe TPU. Eu daca intreb aici ce acte am nevoie pentru a vinde un apartament, o fac pentru ca nu am mai trecut prin asta si doresc sa stiu la ce sa ma astept si sa ma pregatesc din timp. Nu ti se pare ca pentru asta e site-ul asta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AFR81):

Propriul copil nu este un obiect! NU compara copilul cu un obect.~!
Cand este vorba de sanatatea copilului meu.Nu stau nicidecum sa pierd timp pretios pentru sanatatea lui!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Menstruatia dureaza intre 3-7 zile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mi.a venit la 9 si nu contau zilele...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite mie mi-a venit la 8 ani
Te sfatui sa te duci cu ea la doctor bine?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează