| ...:::My\Tears/Run\Black:::... a întrebat:

Fundita: Buna TPU! am si eu o problema... de fapt tatal meu.
Noaptea se ineaca, dar nu inecat adica doar tuseste... inecat adica nu mai poate respira timp de 30 secunde-1 minut. Dupa ce isi revina varsa sange. La doctor nu doreste sa mearga iar el are 42 de ani.
Va rog ajutati-ma! Este grav? Este vreo boala? Se poate trata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dianné a răspuns:

Noi nu suntem in masura sa-ti dam sfaturi despre aceasta problema a tatalui tauhappyPoti sa mergi cu mama ta, sau, cu cine vrei tu, sa ii spui doctorului ce simptome are tatal tau, daca zici ca nu vrea sa mearga la doctor happySau il poti chema la domiciliu pe doctor! happy

Pupici :*
Cea mai eficienta solutie!

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este destul de grav. Probabil are un reflux gastroesofagian si aspira pulmonar continut digestiv. Daca nu ajunge cat mai repede la medic pentru tratament, starea lui se va agrava si poate face complicatii serioase, unele care sa-i ameninte viata.

| Tourniquet a răspuns:

Ar trebuii daca mai pateste chestia asta sa chemati ambulanta sau sa-l duceti tu si mama ta fortat la medic. Eu am auzit pe tata ca are un prieten care fiica lui tot la fel pateste si i-a recomandat doctorul sa o duca la mare si sa faca aerosolul acela in fiecare dimineata. happy
Sanatate multa. happy

| cornel a răspuns:

Pai mergi la doctor sa stii trebuie sa mearga.

| Dorinel a răspuns:

Nu sunt in masura sa-ti dau vreun diagnostic...

Cel mai bine e sa-ti duci tata'l la doctor!