| AndraAlee a întrebat:

Fundita! Cine imi poate spune cum se numeste o pata mica rosie pe capul bebelusului de 2 luni? Si ce e de facut ca sa dispara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Sunt pete si pete, semne din natere... etc. vezi pe http://www.romedic.ro/......t-0P15170, de exemplu -
de ce sa o faci sa dispara? nu iti place tie sau nu ii place lui/ei... inlaturarea ei poa' sa coste mai mult decat face. important este sa fie sanatos si intreg, restul... vedem noi mai incolo;
si nu te mai lua dupa toate tampeniile cu ciuperci si eczeme; daca chiar vrei sa rezolvi problema mergi la un medic pediatru

| Dummi a răspuns:

Se numeste "pata mica rosie". Pentru ca sa dispara trebuie sa mergi la un dermaotolog ca re sa definitiveze diagnosticul si sa administreze un tratament.

N-ai sa obtii un raspuns aici pe TPU pentru problema ta pentru ca nu ai oferit date exacte, poza, samd. Oricum te sfatui sa rezolvi problema aceasta la un nivel specializat.

| klaudia_4431 a răspuns:

S-ar putea sa aiba un inceput de ciuperca, exista un sampon la farmacie Nizoral, sau ceva de la plafar ar fi mai recomandat.Iti recomand un dermatolog sau un medic pediatru pentru o consultatie.Ar mai putea fi si o iritatie din nastere, mai ales ca este nou nascut, consulta un medic!