| catelusdragalasmicut a întrebat:

Heei! De ceva timp mănânc puțin, si de 2 zile m-a doare stomacul când mănânc. Chiar nu mai vreau sa mănânc, dacă nu mănânc m-a simt bine, nu m-a doare stomacul. Am mâncat jumătate de friptura si un castronel de orez pentru ca am citit ca e bun pentru stomac. Beau ceaiuri, mai ales de menta dar tot am dureri. Sunt dureri apăsate in zona stomacului si intestinelor, care țin câteva ore. Nu știți cumva ce am? Sau câteva sfaturi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mistiss a răspuns:

Ar trebui sa te duci la doctor. Si pe sora mea o durea stomacul la fel ca tine laughing. Dar lua medicamente (nu multe) recomandate de doctor, manca orez in fiecare zi, nu se forta sa faca sport mult si statea mai des in pat laughing. Cred ca astea sunt niste sfaturi bune!

4 răspunsuri:
| AnaMariaJRock a răspuns:

Cu siguranta ar fi bine sa-ti consulti medicul!

| Dilemaa a răspuns:

Poate ar trebui să-ţi consulţi medicul! Ce spui?
Din câte ştiu, navigarea pe internet nu o să—ţi rezolve problema cu stonacutl.

| catelusdragalasmicut explică:

Am pus intrebarea pentru ca acum chiar nu pot consulta un doctor

| biashiatât a răspuns:

Păi mai bine mergi la farmacie sau la medic