| FoorMusiiic a întrebat:

sadHeeyy,azi am fost la oftamolog si mi s-a spus ca am miopie la ambii ochi, vad 10% fara ochelari,decii si ochelarii mi-am luat si imi sta groaaznic,o sa imi trebuiasaca operatie cu laser,va rog mult sa ma informati, atit despre aceasta boala cit si despre aceasta boalasad (am 14 ani) Fundaa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Hei! Nu e o boala, si eu am miopie. Am -2 si -1, 75. Nu e asa de rau. O sa fie greu la inceput, pana te acomodezi, dar dupa o sa uiti ca ii porti. Alege o rama draguta si care sa nu iasa prea mult in evidenta.
http://www.optinova.ro/media/wysiwyg/brands/c/h/chanel-eyeglasses.jpg
http://images1.okr.ro/......00_700.jpg
http://images10.okr.ro/......00_700.jpg

Pentru operatie astepti pana la 18 ani. La 18 mergi la control pana cand medicul decide ca dioptria nu mai creste si poti face o operatie. In general astepti 2 ani dupa 18 ani.
Nu-i nimic rau, o sa te obisnuiesti si o sa ajungi la concluzia ca sanatatea ta e cea mai importanta. Iar criticile celorlalti nu trebuie sa te afecteze, ce e mai important? Parerea lor sau sanatatea ta?
Daca nu ii porti, dioptria creste si nu o sa vezi mai deloc, o sa iti fie greu.
Asa ca, alege-ti o rama frumoasa si poarta-i. O sa fii mai diferita in sensul bun.
Daca mai ai nevoie de ceva, imi poti da mesaj.

| FoorMusiiic explică (pentru PamfleticaTotHellenne):

Mersi mullltt de tot!

| PamfleticaTotHellenne a răspuns (pentru FoorMusiiic):

Pentru putin! Ti-ai ales ramele?

3 răspunsuri: