|

Hei!

Am 13 ani si azi stateam cu o prietena in parc si ma dadeam in leagan si povesteam.

Fara sa-mi dau seama, cred ca ma dadeam prea tare in leagan si m-am lovit cu genunchiul de stalpul din lemn de la leagan. M-am lovit fix la rotula iar acum, peste vreo 3 ore, ma doare putin cand calc si ma doare foarte rau cand incerc sa indoi piciorul. La apasare nu se simte nimic deplasat, am verificat, se simte la fel ca la celalalt genunchi dar ma doare tare cand apas sau cand indoi piciorul. Credeti ca mi-am spart osul sau ceva?

Apropo, cand eram a 3-a, la ora de sport m-a impins un baiat si am cazut rau de tot in genunchiul drept, in care m-am lovit si acum.

Atunci efectiv imi sparsesem genunchiul pentru ca am facut radiografie si mi-a spus doctorul asta.

Nu am facut operatie, dar acum am 13 ani si tot se simte o chestie ca un zgarci care se misca dintr-o parte in alta atunci cand pun degetul si apas.

Dupa ce am cazut in a 3-a ma ardea rau cand calcam, acum ma doare, nu ma arde, deci sper ca nu e ceva grav.

Dar eu cred ca ma doare din cauza ca inca e sensibil de atunci... credeti ca mi-am rupt ceva? Am motiv sa ma ingrijorez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In cazul in care nu s-a umflat nu cred ca e nimic grav, in momentul in care spargi osul te umfli instantaneu, încearcă sa aplici niște compostese cu apa rece iar dacă nu îți trece mergi la medic, ai grija de tine

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă ai mai avut probleme cu genunchiul în trecut ar fi bine să îți faci o radiografie.
Nu forța genunchiul vreo 2-3 zile, ai grijă cum mergi iar dacă durerea nu dispare ar trebui să te vadă un medic.

| a răspuns:

Man, pe site-ul asta e plin de "doctori", "chirurgi", "psihologi" si asa mai departe. Decat sa asculti parerea unora, mai bine fa-ti un control. Asa vei stii adevarul.
Daca spui ca ai mai avut o problema la acelasi genunchi, iar acum te-ai lovit iar, nu as sta degeaba.
Bafta.