|

Hei. Am cazut intr-o depresie si nu stiu cum sa ma motivez sa citesc si eu ceva pentru bac.Tin minte foarte bine daca citesc dar faza e ca din cauza depresiei azi am dormit 20 de ore, plus alte 5 ore mai tarziu. Nu stiu ce sa mai fac, de ceva zile tot dorm, ma trezesc doar ca sa mananc odata pe zi ceva.

9 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu vreau sa te dezamagesc dar depresia da insomnii nu somn!
Daca ai o stare de melancolie profunda si care tine multe zile la rand atunci este depresie, daca este doar aceasta somnolenta si moleseala este cu siguranta altceva, poate neuro?
Oricum ar fi mergi la doctor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deci ai dormit 25 de ore intr-o zi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mergi la doctor daca esti bolnavă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

25 de ore dormite intr-o zi. De aici ti se trage.
Incearca sa nu dormi ziua si seara culca-te pe la ora 10. Fa tot posibilu sa ramai treaza pana la ora aia.

Bea o cafea, iesi pe afara, etc.

Mergi la doctor, depresia nu te face sa dormi mult, s-ar putea sa ai altceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

* Zicea Parintele Arsenie, parca pentru toti romanii: „Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!"

Eram cu Parintele Arsenie si l-am intrebat: „Ce sa facem Parinte, ca acum este foarte rau". Parintele zice: „Va veni si mai rau". Zic: „Parca toate sunt otravite. Nici nu ne mai vine sa mancam". „Ma, faceti semnul sfintei cruci pe tot ce mancati: apa, ceai, cafea, prajitura, fructe, bautura, mancare, paine. De ar fi dat chiar si cu otrava, Sfanta Cruce anuleaza tot ce este otravit".

Odata a venit Parintele Arsenie la biserica Blumena (Biserica Sfantului Nicolae din Schei), unde a participat la slujba. Atunci a spus: „Trebuie sa ne intarim spiritualiceste, ca altfel viata noastra este moarta, chiar daca ne merge numele ca traim.

Degeaba te duci la medic la psiholog ca sa vezi daca trupul tau e sanatos, poate ca organismul tau e sanatos dar tu in sinea ta sti ca ai ceva pe suflet nu mai bine treci pe la biserica ca sa te spovedesti si poate asa sufletul tau se va mai linisti si pe urma si organismul tau cu tot cu programul de somn.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Repeta dupa mine draguta:
Ingerasul

Inger, ingerasul meu,
Ce mi te-a dat Dumnezeu,
Totdeauna fii cu mine
Si ma-nvata sa fac bine!

Eu sunt mic - tu fa-ma mare;
Eu sunt slab - tu fa-ma tare;
In tot locul ma-nsoteste
Si de rele ma fereste!

Doamne, ingerasul Tau
Fie pazitorul meu
Sa ma apere mereu
De ispita celui rau!

Doamne, ingerul ce-mi dai
M-ajute s-ajung in rai:
Mantuirea s-o primesc
Langa Tine, Domn Ceresc!

Amin!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De ce ai depresie la 18 ani, ai toata viata la dispozitie. Invata serios iei bacul si toate bune

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu sunt regele somnului, si se pare ca tu esti regina mea la cat de mult ai dormit. In fine, gandeste-te ca dupa ce iei BAC-ul obtii un achivement care il vei avea la colectie toata viata, ca vei avea un trai mai bun etc. Sper ca te-am ajutatwinking happy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie să vorbești cu un psiholog.
Sau cu cineva care ți-e aproape. Nu a observat nimeni că ai dormit 25 de ore? În primul rând că o zi are 24 de ore. Și mă îndoiesc că ai dormit atât de mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează